Аджика з хріном і часником на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Це самий простий і швидкий рецепт приготування аджики з усього, що я пробував до цього. Аджика з хріном і часником консервується практично в сирому вигляді, при цьому прекрасно зберігається до зими.
Це один з найпростіших рецептів приготування аджики з хріном і часником на зиму. Виключно корисні компоненти цієї страви роблять аджику суперпопулярної закускою на будь-якому столі. Крім того, аджику використовую як соус до м'ясних страв. Читайте як приготувати аджику з хріном і часником своїми руками. Смачного!
- Помідори - 2 кілограма
- Перець солодкий - 0, 5 кілограма
- Хрін - 250 грам
- Часник - 150 грам
- Перець гострий - 4 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет - 1 Склянка
Помідори ретельно промийте і поріжте часточками.
Перець промиваємо, очищаємо від плодоніжок, видаляємо насіння. Нарізаємо довільними шматочками.
Хрін промийте, очистіть і крупно поріжте.
За допомогою м'ясорубки подрібнюємо порізані овочі. Також подрібнюємо часник і гострий перець.
Додаємо до овочевий масі оцет, сіль і цукор. Ретельно перемішуємо і розкладаємо по стерилізованим банкам. Закриваємо банки кришками. Зберігаємо аджику в холодильнику. Смачного!