Рецепт Аджика з хріном і часником на зиму фото

Аджика з хріном і часником на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець, Часник, Хрін
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Аджика

Це самий простий і швидкий рецепт приготування аджики з усього, що я пробував до цього. Аджика з хріном і часником консервується практично в сирому вигляді, при цьому прекрасно зберігається до зими.

Це один з найпростіших рецептів приготування аджики з хріном і часником на зиму. Виключно корисні компоненти цієї страви роблять аджику суперпопулярної закускою на будь-якому столі. Крім того, аджику використовую як соус до м'ясних страв. Читайте як приготувати аджику з хріном і часником своїми руками. Смачного!

  • Помідори - 2 кілограма
  • Перець солодкий - 0, 5 кілограма
  • Хрін - 250 грам
  • Часник - 150 грам
  • Перець гострий - 4 штуки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет - 1 Склянка
аджика з хріном і часником на зиму - фото крок 1
Помідори ретельно промийте і поріжте часточками.
аджика з хріном і часником на зиму - фото крок 2
Перець промиваємо, очищаємо від плодоніжок, видаляємо насіння. Нарізаємо довільними шматочками.
аджика з хріном і часником на зиму - фото крок 3
Хрін промийте, очистіть і крупно поріжте.
аджика з хріном і часником на зиму - фото крок 4
За допомогою м'ясорубки подрібнюємо порізані овочі. Також подрібнюємо часник і гострий перець.
аджика з хріном і часником на зиму - фото крок 5
Додаємо до овочевий масі оцет, сіль і цукор. Ретельно перемішуємо і розкладаємо по стерилізованим банкам. Закриваємо банки кришками. Зберігаємо аджику в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти