Аджика з хріном на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати аджику з хріном на зиму. Для мене недавно стало відкриттям, що аджику можна і не варити - вона прекрасно зберігається хоч всю зиму. Але і з'їдається швидко, аж надто смачна!
Такий простий рецепт аджики з хроном на зиму з'явився у мене раптово, - хотілося дійсно спробувати аджику НЕ проварювати, а залишити "свіжої" . Але так вийшло, що червоного перцю будинку було по мінімуму. Доповнила його хріном - і не пошкодувала, дуже смачно вийшло! З тих пір часто користуюся таким рецептом приготування аджики з хроном на зиму, та й вам рекомендую!
- Помідори - 2 кілограма
- Перець солодкий - 1 кілограм
- Часник - 300 грам
- Перець пекучий - 200 грам
- Хрін (корінь) свіжий - 400 грам
- Сіль - 0.5 склянки
- Оцет - 1 Склянка
1. Отже, через м'ясорубку пропускаємо всі овочі. Додамо сіль, оцет, перемішаємо. Оцту, до речі, можна і поменше додати, - на ваш погляд. Але не менше половини склянки!
2. У підготовлені баночки переливаємо цю суміш, закриваємо чистими кришками, і зберігаємо в холодильнику.
3. Періодично дістаємо і насолоджуємося відмінною закускою до м'яса і гарнірів!