Рецепт Аджика з хріном на зиму фото

Аджика з хріном на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Хрін
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Заготовки , Аджика
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати аджику з хріном на зиму. Для мене недавно стало відкриттям, що аджику можна і не варити - вона прекрасно зберігається хоч всю зиму. Але і з'їдається швидко, аж надто смачна!

Опис приготування:

Такий простий рецепт аджики з хроном на зиму з'явився у мене раптово, - хотілося дійсно спробувати аджику НЕ проварювати, а залишити"свіжої" . Але так вийшло, що червоного перцю будинку було по мінімуму. Доповнила його хріном - і не пошкодувала, дуже смачно вийшло! З тих пір часто користуюся таким рецептом приготування аджики з хроном на зиму, та й вам рекомендую!

  • Помідори - 2 кілограма
  • Перець солодкий - 1 кілограм
  • Часник - 300 грам
  • Перець пекучий - 200 грам
  • Хрін (корінь) свіжий - 400 грам
  • Сіль - 0.5 склянки
  • Оцет - 1 Склянка
аджика з хріном на зиму - фото крок 1
1. Отже, через м'ясорубку пропускаємо всі овочі. Додамо сіль, оцет, перемішаємо. Оцту, до речі, можна і поменше додати, - на ваш погляд. Але не менше половини склянки!
аджика з хріном на зиму - фото крок 2
2. У підготовлені баночки переливаємо цю суміш, закриваємо чистими кришками, і зберігаємо в холодильнику.
аджика з хріном на зиму - фото крок 3
3. Періодично дістаємо і насолоджуємося відмінною закускою до м'яса і гарнірів!

Схожі рецепти