Сира аджика без оцту
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і швидкий рецепт аджики з додаванням томатів. Аджика не береться термічній обробці, готується без оцту, зберігається в холодильнику. Приготовим?
Аджика з додаванням томатного соку - відмінна добавка до м'ясних страв, обожнювання, kartofelyu. У сирої аджике залишаються всі корисні речовини, якими багаті помідори, солодкий і гострий перець. Як приготувати сиру аджику без оцту, дивіться нижче в покроковому рецепті.
- Помідор - 1, 5 кілограма
- Перець болгарський - 250 грам
- Хрін - 1 штука(4 см)
- Перець гострий - 150 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте.
Помідори перекрутити за допомогою м'ясорубки з насадкою для томатного соку. Дайте відстоятися соку, злийте зайву рідину, щоб аджика була густою.
Перекрутіть через м'ясорубку корінь хрону, часник і перець.
З'єднайте з томатним соком, залиште при кімнатній температурі на 1 добу.
З'єднайте з томатним соком, залиште при кімнатній температурі на 1 добу.
Розлийте аджику по стерилізованих банках, закрийте чистими кришками, поставте в холодильник. Сира аджика зберігається в холодильнику протягом 2-х місяців.