Рецепт Сира аджика без оцту фото

Сира аджика без оцту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки , Аджика , Гостре
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Найпростіший і швидкий рецепт аджики з додаванням томатів. Аджика не береться термічній обробці, готується без оцту, зберігається в холодильнику. Приготовим?

Опис приготування:

Аджика з додаванням томатного соку - відмінна добавка до м'ясних страв, обожнювання, kartofelyu. У сирої аджике залишаються всі корисні речовини, якими багаті помідори, солодкий і гострий перець. Як приготувати сиру аджику без оцту, дивіться нижче в покроковому рецепті.

  • Помідор - 1, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 250 грам
  • Хрін - 1 штука(4 см)
  • Перець гострий - 150 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
сира аджика без оцту - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте.
сира аджика без оцту - фото крок 2
Помідори перекрутити за допомогою м'ясорубки з насадкою для томатного соку. Дайте відстоятися соку, злийте зайву рідину, щоб аджика була густою.
сира аджика без оцту - фото крок 3
Перекрутіть через м'ясорубку корінь хрону, часник і перець.
З'єднайте з томатним соком, залиште при кімнатній температурі на 1 добу.
сира аджика без оцту - фото крок 4
Розлийте аджику по стерилізованих банках, закрийте чистими кришками, поставте в холодильник. Сира аджика зберігається в холодильнику протягом 2-х місяців.

Схожі рецепти