Аджика варена
(покроковий рецепт з фото)
Гостра, соковита, смачна аджика завжди буде прекрасним доповненням до м'ясних страв, гарячого борщу і макаронів. Любов загострюється? Запишіть рецепт! Я таку закусочку готую досить часто!
Таку аджику заготовлюю не перший рік, і вона завжди користується успіхом, особливо на пікніку з шашликом.
Якщо ви любитель гострого соусу, то цей рецепт, як приготувати аджику варену, для вас! Готуйте з задоволенням!
- Помідор - 1 кілограм
- Цибуля - 250 грам
- Морква - 250 грам
- Перець пекучий - 50 грам
- Часник - 50 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте все овочі.
Помийте їх і очистіть. Наріжте великими шматочками, перекрутити через м'ясорубку на крупній решітці.
Спершу пропускаємо через м'ясорубку помідор, а потім всі інші овочі.
Змішайте їх в чаші мультиварки, включите режим "гасіння" з 2 годину. Додайте сіль, олія, перемішайте. Варіть аджику при відкритій кришці, зрідка помішуючи.
Потім розкладіть по стерильним банкам і закатати кришками. Вихід готової аджики - 1, 2L. Зберігайте її в прохолодному місці.