Рецепт Аджика варена фото

Аджика варена
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Українська кухня
Овочі, Помідор, Гострий перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Аджика, Гостре

Гостра, соковита, смачна аджика завжди буде прекрасним доповненням до м'ясних страв, гарячого борщу і макаронів. Любов загострюється? Запишіть рецепт! Я таку закусочку готую досить часто!

Таку аджику заготовлюю не перший рік, і вона завжди користується успіхом, особливо на пікніку з шашликом.

Якщо ви любитель гострого соусу, то цей рецепт, як приготувати аджику варену, для вас! Готуйте з задоволенням!

  • Помідор - 1 кілограм
  • Цибуля - 250 грам
  • Морква - 250 грам
  • Перець пекучий - 50 грам
  • Часник - 50 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
аджика варена - фото крок 1
Підготуйте все овочі.
аджика варена - фото крок 2
Помийте їх і очистіть. Наріжте великими шматочками, перекрутити через м'ясорубку на крупній решітці.
аджика варена - фото крок 3
Спершу пропускаємо через м'ясорубку помідор, а потім всі інші овочі.
аджика варена - фото крок 4
Змішайте їх в чаші мультиварки, включите режим "гасіння" з 2 годину. Додайте сіль, олія, перемішайте. Варіть аджику при відкритій кришці, зрідка помішуючи.
аджика варена - фото крок 5
Потім розкладіть по стерильним банкам і закатати кришками. Вихід готової аджики - 1, 2L. Зберігайте її в прохолодному місці.

Схожі рецепти