Аджика з агрусу на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт аджики з агрусу на зиму - для вас! Виходить відмінна заготовка, - і з хлібом можна, і як соус до курки подавати, і як маринад для тієї ж птиці і м'яса використовувати! рекомендую!
Хочу вам розповісти, як зробити аджику з агрусу на зиму. Чому з агрусу? Та тому що більш оригінального застосування агрусу я ще не зустрічала, а у мене його на дачі росте безліч, вже не знаю, куди і дівати. Адже багато його не з'їси "в чистому вигляді", доводитися заготовки придумувати. Така ж аджика з агрусу на зиму в домашніх умовах виходить надзвичайно смачною! Pikantnaya, зі свіжим смаком ягід і легкої острінкой… словом, від душі рекомендую!
- Агрус - 3 склянки
- Перець болгарський - 1 штука
- Перець чилі - 0.5 штуки
- Часник - 1 штука
- Базилік (листя) - 5-7 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Агрус ретельно миємо, чистимо від залишків плодоніжок, гілочок, дрібного сміття і т.Д.
2. Перці очищаємо від насіння, razrezaem частини. Часник чистим, зелень миємо й даємо підсохнути.
3. А тепер просто всі інгредієнти змішуємо і подрібнюємо в блендері. Заправляємо маслом, додамо сіль, поміщаємо в стерильну банку. Закриємо і нехай стоїть в холодильнику.