Рецепт Аджика з агрусу на зиму фото

Аджика з агрусу на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Агрус
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На швидку руку
Аджика

Простий рецепт аджики з агрусу на зиму - для вас! Виходить відмінна заготовка, - і з хлібом можна, і як соус до курки подавати, і як маринад для тієї ж птиці і м'яса використовувати! рекомендую!

Хочу вам розповісти, як зробити аджику з агрусу на зиму. Чому з агрусу? Та тому що більш оригінального застосування агрусу я ще не зустрічала, а у мене його на дачі росте безліч, вже не знаю, куди і дівати. Адже багато його не з'їси "в чистому вигляді", доводитися заготовки придумувати. Така ж аджика з агрусу на зиму в домашніх умовах виходить надзвичайно смачною! Pikantnaya, зі свіжим смаком ягід і легкої острінкой… словом, від душі рекомендую!

  • Агрус - 3 склянки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Перець чилі - 0.5 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Базилік (листя) - 5-7 штук
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
аджика з агрусу на зиму - фото крок 1
1. Агрус ретельно миємо, чистимо від залишків плодоніжок, гілочок, дрібного сміття і т.Д.
аджика з агрусу на зиму - фото крок 2
2. Перці очищаємо від насіння, razrezaem частини. Часник чистим, зелень миємо й даємо підсохнути.
аджика з агрусу на зиму - фото крок 3
3. А тепер просто всі інгредієнти змішуємо і подрібнюємо в блендері. Заправляємо маслом, додамо сіль, поміщаємо в стерильну банку. Закриємо і нехай стоїть в холодильнику.

Схожі рецепти