Рецепт Аджика з гострого перцю фото

Аджика з гострого перцю
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Гострий перець, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На швидку руку, Літні
Заготовки, Аджика, Гостре

Ця аджика готується з солодкого болгарського перцю і гострого стручкового перцю. Закуска виходить досить гострою і пікантною. Аджику намазують на хліб або використовують як соус до різних м'ясних страв

Одна з найкращих і пікантних закусок на святковий стіл - це аджика з гострого перцю в домашніх умовах. Аджика виходить дуже насиченою за рахунок солодощі болгарського перцю і гостроти перцю пекучого. Добре поєднується не тільки з м'ясними стравами, але і з гарніром, наприклад з картоплею пюре або з макаронами. Хай щастить!

  • Перець болгарський - 500 грам
  • Перець гострий - 500 грам
  • Часник - 150 грам
  • Koriandr - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
аджика з гострого перцю - фото крок 1
Щоб аджика довше зберігалася, потрібно потримати перці при кімнатній температурі кілька днів, щоб вони трохи подвяли. Потім перці очищаємо про насіння і плодоніжок.
аджика з гострого перцю - фото крок 2
Коріандр або насіння кінзи потрібно потовкти в ступці.
аджика з гострого перцю - фото крок 3
До перцям додайте зубчики очищеного часнику і половину коріандру.
аджика з гострого перцю - фото крок 4
Перемелюємо овочі в блендері.
аджика з гострого перцю - фото крок 5
Консистенція повинна вийде, як у пюре.
аджика з гострого перцю - фото крок 6
Перекладіть масу в глибоку ємність, додайте сіль за смаком і залишилося коріандр. Ретельно перемішайте.
аджика з гострого перцю - фото крок 7
Розкладіть аджику по стерилізованим баночках і закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти