Закуска з гострого перцю
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з гострого перцю вражає своєю контрастністю. Це чудове відчуття не тільки для гурманів, але і хороший спосіб підбадьоритися і випробувати емоції. Візьміть будь-який гострий перець. Ось рецепт!
Закуска з гострого перцю халапеньо готується швидко. Дуже важливо якомога щільніше загорнути кінчик перцю в бекон, щоб сир не витікав. Перець перед випічкою можна полити соєвим соусом. Закуска з гострого перцю повинна охолонути хвилин 20, а тільки потім можна подавати перці до столу. Подбайте про те, щоб на столі було багато рідини, щоб запивати гостру закуску. Успіхів і приємного апетиту!
- Перець халапеньо - 10-12 штук
- Бекон копчений - 10-12 штук (скибочку)
- Вершковий сир - 200 грам
- Зелена цибуля - За смаком
- Braai - За смаком
- Вапно - 1 штука (сік)
Перці почистити від насіння і плодоніжок.
Начинити перці вершковим сиром, змішаним з дрібно нарізаною зеленню.
Кінчик перцю замотати шматочком бекону і заколоти зубочисткою.
Запекти перці в гарячій духовці 20 хвилин.
Смачного!