Рецепт Сирні палички з гострого сиру фото

Сирні палички з гострого сиру
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
Фуршет
Гостре , Палички
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування паличок з гострого сиру Чеддер з червоним перцем.

Опис приготування:

Ця сирна закуска добре як з чаєм, так і з пивом.

  • Вершкового масла - 4 Ст. Ложки
  • Борошна - 3/4 склянки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Червоного перцю пластівцями - 1/2 чайних ложки
  • Молока - 1/2 Ст. Ложки
  • Вершки - 1/2 Ст. Ложки
сирні палички з гострого сиру - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Натерти сир на тертці. Вершкове масло розм'якшити і розрізати на 4 частини. У кухонному комбайні перемішати сир, вершкове масло, борошно, сіль і червоний перець пластівцями, поки суміш не буде нагадувати великі крихти. Додати молоко навпіл з вершками і перемішувати протягом 10 секунд. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто в прямокутник розміром 20Х25 см і товщиною близько 3 мм.
сирні палички з гострого сиру - фото крок 2
2. Гострим ножем або колесом для піци розрізати тісто на тонкі смужки довжиною 20 см, шириною 6-8 мм. Занурюйте ніж в борошно - це забезпечить акуратний зріз. Викласти нарізані смужки на деко, застелене пергаментним папером, на відстані 6 мм один від одного.
сирні палички з гострого сиру - фото крок 3
3. Випікати сирні палички в духовці на середній стійці від 12 до 15 хвилин, доти, поки кінці не підрум'яняться. Потім вийняти з духовки і викласти на решітку для охолодження.
сирні палички з гострого сиру - фото крок 4
4. Подавати сирні палички при кімнатній температурі. Сирні палички зберігаються в холодильнику в закритому посуді протягом двох днів.

Схожі рецепти