Сирні палички з гострого сиру
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування паличок з гострого сиру Чеддер з червоним перцем.
Ця сирна закуска добре як з чаєм, так і з пивом.
- Вершкового масла - 4 Ст. Ложки
- Борошна - 3/4 склянки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Червоного перцю пластівцями - 1/2 чайних ложки
- Молока - 1/2 Ст. Ложки
- Вершки - 1/2 Ст. Ложки
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Натерти сир на тертці. Вершкове масло розм'якшити і розрізати на 4 частини. У кухонному комбайні перемішати сир, вершкове масло, борошно, сіль і червоний перець пластівцями, поки суміш не буде нагадувати великі крихти. Додати молоко навпіл з вершками і перемішувати протягом 10 секунд. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто в прямокутник розміром 20Х25 см і товщиною близько 3 мм.
2. Гострим ножем або колесом для піци розрізати тісто на тонкі смужки довжиною 20 см, шириною 6-8 мм. Занурюйте ніж в борошно - це забезпечить акуратний зріз. Викласти нарізані смужки на деко, застелене пергаментним папером, на відстані 6 мм один від одного.
3. Випікати сирні палички в духовці на середній стійці від 12 до 15 хвилин, доти, поки кінці не підрум'яняться. Потім вийняти з духовки і викласти на решітку для охолодження.
4. Подавати сирні палички при кімнатній температурі. Сирні палички зберігаються в холодильнику в закритому посуді протягом двох днів.