Сирні палички з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Швидка, ситна і смачна закуска, яка припаде до смаку і дорослим, і дітям. Сирні палички з лаваша з хрусткою скоринкою - це апетитний перекус на швидку руку. Спробуйте обов'язково!
В якості начинки я рекомендую використовувати не один сорт сиру, а поєднання звичайного твердого та солоного, "фети" або "бринзи", наприклад. Крім того, для пікантності можна додати 1-2 зубчики часнику, а також зелень за смаком. Такі палички смачніше в теплому вигляді.
- Лаваш - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Фета - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
1. Для швидкої закуски нам знадобляться ось такі інгредієнти.
2. У невелику мисочку вбийте яйце і збийте його виделкою.
3. Натріть на тертці сир, за бажанням додайте часник.
4. Лаваш наріжте невеликими шматочками і викладіть на робочий стіл.
5. На край викладіть начинку.
6. І поверніть рулетиком.
7. Підготуйте збите яйце, панірувальні сухарі і рулетики з начинкою. Занурте рулетик в яйце, а після обваляйте з усіх боків в сухарях.
8. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
9. Смажте до рум'яної скоринки з двох сторін.
10. Перед подачею сирні палички з лаваша викладіть на паперовий рушник і видаліть залишки масла. Смачного!