Рецепт Сирні палички фото

Сирні палички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Молоко , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 20 хв.

Як приготувати сирні палички? Процес приготування швидкий, а результат вас вже точно порадує. Ви отримаєте апетитну гарячу закуску. Готуються сирні палички в тришаровому клярі.

Опис приготування:

Смажені палички з сиру - прекрасна закуска. Вона стане улюбленою стравою на вашому сімейному столі. Палички прекрасно поєднуються з соусами. Але врахуйте: як швидко блюдо готується, так само швидко воно і поїдається, адже це дійсно дуже смачно.

  • Моцарелла - 300 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Каєнський перець - 1 щіпка
1
Моцареллу нарізаємо брусочками довжиною близько 5 і товщиною близько 2 см. Потім приготуйте три окремі глибокі миски.
Одна миска з сумішшю молока, яйця й кайенского перцю. Друга - з борошном. Третя - з панірувальними сухарями.
2
Сир опустіть в суміш молока, потім - в борошно, потім - знову в суміш молока і потім, нарешті, в панірувальні сухарі.
Поки все сирні палички не будуть готові, сковорідку не ставимо і масло не розігріваємо.
3
Налийте масло в неглибоку сковороду і нагрійте на середньому вогні.
Як тільки масло почне шипіти, додавайте сирні палички.
Зажарьте кілька паличок сиру за один раз, знімаючи їх зі сковороди за допомогою щипців, як тільки вони стануть коричневими.
4
Слідкуйте уважно, так як вони швидко можуть стати пересмаженим.
Викладіть сирні палички на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло. Потім подавайте в гарячому вигляді.

Схожі рецепти