Гостра закуска з кабачків і перцю «Тещин язик»
(покроковий рецепт з фото)
У самий сезон заготівель ділюся з Вами приголомшливим рецептом закуски з кабачків і перцю. Не потребує стерилізації, просто готується, прекрасно зберігається без холодильника. А смак… - це дуже смачно!
Незайвим буде додати в такий салат нарізану зелень. А кетчуп цілком можна замінити на томатну пасту або навіть пюре з домашніх помідорів. Пробуйте і діліться враженнями!
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Перець чилі - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 9 зубчиків
- Кетчуп - 400 грам
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець духмяний - 1 Чайна ложка
- Кабачки - 2, 5 кілограма
1. Кабачки почистіть і наріжте кубиком.
2. Перець наріжте кубиком, а перець чилі кільцями.
3. Складіть все у каструлю, додайте часник, сіль, цукор, масло і кетчуп.
4. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 1 час. Розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте стерилізованими кришками. Стерилізувати салат не треба.
5. Зберігати в прохолодному місці, але не обов'язково в холодильнику. Смачного!