Рецепт Гостра закуска з кабачків і перцю «Тещин язик» фото

Гостра закуска з кабачків і перцю «Тещин язик»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Літні

У самий сезон заготівель ділюся з Вами приголомшливим рецептом закуски з кабачків і перцю. Не потребує стерилізації, просто готується, прекрасно зберігається без холодильника. А смак… - це дуже смачно!

Незайвим буде додати в такий салат нарізану зелень. А кетчуп цілком можна замінити на томатну пасту або навіть пюре з домашніх помідорів. Пробуйте і діліться враженнями!

  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 9 зубчиків
  • Кетчуп - 400 грам
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець духмяний - 1 Чайна ложка
  • Кабачки - 2, 5 кілограма
гостра закуска з кабачків і перцю
1. Кабачки почистіть і наріжте кубиком.
гостра закуска з кабачків і перцю
2. Перець наріжте кубиком, а перець чилі кільцями.
гостра закуска з кабачків і перцю
3. Складіть все у каструлю, додайте часник, сіль, цукор, масло і кетчуп.
гостра закуска з кабачків і перцю
4. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 1 час. Розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте стерилізованими кришками. Стерилізувати салат не треба.
гостра закуска з кабачків і перцю
5. Зберігати в прохолодному місці, але не обов'язково в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти