Лечо «Тещин язик»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом лечо "тещин язик" . Це овочева закуска на основі кабачків. Соковита, ароматна, ostrenьkaя. Одна з переваг рецепта - простота приготування.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати лечо "тещин язик" . Якщо використовуєте зрілі кабачки, то попередньо видаліть насіння і зріжте шкірку. Томати з товстої шкіркою теж краще ошпарити окропом і очистити. Разом меленого чилі можна взяти свіжий червоний перець. Вариться лечо відносно недовго, без стерилізації. Беріть на замітку, виходить дуже смачно!
- Кабачки - 1, 5 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Цукор - 80-100 грам
- Оцет 9% - 70 мілілітрів
- Часник - 50 грам
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі мелений - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Томати і перець помийте, очистіть від насіння і перейдіть в м'ясорубці. Перелийте в каструлю, додайте олію, сіль і цукор. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Періодично помішуйте.
Кабачки помийте, наріжте брусочками. Приблизно 6 см. В довжину і 2 см. В ширину.
Перекладіть кабачки в каструлю і тушкуйте 20 хвилин після закипання.
Додайте пропущений через прес часник і червоний перець. Тушіте 5-7 хвилин. Потім влийте оцет і тушкуйте ще 5 хвилин.
Розкладіть лечо по стерилізованих банках, закрийте кришкою. Переверните банку верх дном, укутайте в кухонний рушник і залиште так до повного охолодження.
Лечо "тещин язик" готово, смачного!