«Тещин язик» з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Обожнюю кабачки! Такий зразок овоч без запаху і майже без смаку, але скільки з них можна придумати різної смакоти. У нас сьогодні закуска з кабачка з помідором і сиром - "тещин язик" .
Опис приготування:
Закуска виходить соковитою і смачною. Це дуже простий рецепт, як приготувати тещин язик з кабачків, вам обов'язково сподобається. Закуска прекрасно виглядає на святковому столі, але не менше доречна вони в будні. Пробуйте!
- Кабачок - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Крем - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Кріп - 1 пучок
- Масло рослинне - 100 мілілітрів (для смаження)
- Помідори черрі - 5-6 штук
Кабачки помийте і наріжте уздовж на тонкі скибочки - "yazиchki & Quot; . Додати сіль.
Obvalyayte "yazиchki" в борошні, потім занурте їх у збиті яйця.
Обсмажте скибочки на розігрітій олії з обох сторін по 2-3 хвилини.
Наріжте сир скибочками.
Поріжте дрібно зелень і часник. Часник додайте в сметану, перемішайте.
Викладайте обсмажені"язички" на паперову серветку для того, щоб скло зайве масло. Змастіть кожен сметаною з часником. З одного краю - 1-2 скибочки помідора, з іншого - шматочок сиру, посипте зеленню.
Поверніть"язичок" рулетом і закріпіть зубочисткою. Подавайте до столу гарячими. Смачного!