Рецепт «Тещин язик» з кабачків фото

«Тещин язик» з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл

Обожнюю кабачки! Такий зразок овоч без запаху і майже без смаку, але скільки з них можна придумати різної смакоти. У нас сьогодні закуска з кабачка з помідором і сиром - "тещин язик" .

Закуска виходить соковитою і смачною. Це дуже простий рецепт, як приготувати тещин язик з кабачків, вам обов'язково сподобається. Закуска прекрасно виглядає на святковому столі, але не менше доречна вони в будні. Пробуйте!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів (для смаження)
  • Помідори черрі - 5-6 штук
Наріжте сир скибочками.
Викладайте обсмажені "язички" на паперову серветку для того, щоб скло зайве масло. Змастіть кожен сметаною з часником. З одного краю - 1-2 скибочки помідора, з іншого - шматочок сиру, посипте зеленню.

Схожі рецепти