Рецепт «Тещин язик» з кабачків фото

«Тещин язик» з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Обожнюю кабачки! Такий зразок овоч без запаху і майже без смаку, але скільки з них можна придумати різної смакоти. У нас сьогодні закуска з кабачка з помідором і сиром - "тещин язик" .

Опис приготування:

Закуска виходить соковитою і смачною. Це дуже простий рецепт, як приготувати тещин язик з кабачків, вам обов'язково сподобається. Закуска прекрасно виглядає на святковому столі, але не менше доречна вони в будні. Пробуйте!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів (для смаження)
  • Помідори черрі - 5-6 штук
& Quot; Тещин язик
Кабачки помийте і наріжте уздовж на тонкі скибочки - "yazиchki & Quot; . Додати сіль.
& Quot; Тещин язик
Obvalyayte "yazиchki" в борошні, потім занурте їх у збиті яйця.
& Quot; Тещин язик
Обсмажте скибочки на розігрітій олії з обох сторін по 2-3 хвилини.
& Quot; Тещин язик
Наріжте сир скибочками.
& Quot; Тещин язик
Поріжте дрібно зелень і часник. Часник додайте в сметану, перемішайте.
& Quot; Тещин язик
Викладайте обсмажені"язички" на паперову серветку для того, щоб скло зайве масло. Змастіть кожен сметаною з часником. З одного краю - 1-2 скибочки помідора, з іншого - шматочок сиру, посипте зеленню.
& Quot; Тещин язик
Поверніть"язичок" рулетом і закріпіть зубочисткою. Подавайте до столу гарячими. Смачного!

Схожі рецепти