Рецепт Аджика «AMCA» фото

Аджика «AMCA»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі, Зелень, Гострий перець
Пісні страви
На обід
Заготовки, Аджика

Хто одного разу пробував абхазьку аджику, той її не сплутає ні з чим. Ось і мені довелося скуштувати пікантною намазки. Я не втрималася і попросила рецепт. У довгий ящик відкладати не стала. Ділюся з вами!

Готувати аджику можна як з зеленого, так і з червоного гострого перцю. Я поділилася спрощеним варіантом рецепта, бо справжню аджику "амца" перетирают в ручную, камінням.

  • Гострий перець - 360 грам
  • Часник - 150-200 грам
  • Braai - 1 пучок (великий)
  • Кріп - 1 пучок (середній)
  • Петрушка - 1 пучок (середній)
  • Сіль - 165 грам (велика)
  • Хміль-сунелі - 3 Ст. Ложки
  • Волоський горіх - 70 грам
аджика
Додайте хмелі-сунелі. Перемішайте.

Схожі рецепти