Рецепт Аджика «AMCA» фото

Аджика «AMCA»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі , Зелень , Гострий перець
Пісні страви
На обід
Заготовки , Аджика
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 дн. 1 г. 0 хв.

Хто одного разу пробував абхазьку аджику, той її не сплутає ні з чим. Ось і мені довелося скуштувати пікантною намазки. Я не втрималася і попросила рецепт. У довгий ящик відкладати не стала. Ділюся з вами!

Опис приготування:

Готувати аджику можна як з зеленого, так і з червоного гострого перцю. Я поділилася спрощеним варіантом рецепта, бо справжню аджику"Амца" перетирают в ручную, камінням.

  • Гострий перець - 360 грам
  • Часник - 150-200 грам
  • Braai - 1 пучок (великий)
  • Кріп - 1 пучок (середній)
  • Петрушка - 1 пучок (середній)
  • Сіль - 165 грам (велика)
  • Хміль-сунелі - 3 Ст. Ложки
  • Волоський горіх - 70 грам
аджика & Quot; Amtsa
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Перець, зелень помийте і просушіть. Чистий Chesnok. Гайки сушать в Сковороди, НЕ засмажувати.
аджика & Quot; Amtsa
Через м'ясорубку з дрібними гратами перекрутити: гострий перець (насіння можна не витягувати), зелень, часник, горіхи. Перемішайте.
аджика & Quot; Amtsa
До отриманої маси додайте сіль, перемішайте і ще раз перекрутити через м'ясорубку.
аджика & Quot; Amtsa
Додайте хмелі-сунелі. Перемішайте.
аджика & Quot; Amtsa
Масу перекладіть в чашу, затіните плівкою і приберіть в темне, сухе місце на 2 діб. Після розкладіть по чистим, сухим, маленьких баночках і зберігайте в прохолодному місці.
аджика & Quot; Amtsa
Із вказаної кількості інгредієнтів, вийшло 3 баночки об'ємом по 0, 21 L.
Смачних вам заготовок!

Схожі рецепти