Аджика «AMCA»
(покроковий рецепт з фото)
Хто одного разу пробував абхазьку аджику, той її не сплутає ні з чим. Ось і мені довелося скуштувати пікантною намазки. Я не втрималася і попросила рецепт. У довгий ящик відкладати не стала. Ділюся з вами!
Готувати аджику можна як з зеленого, так і з червоного гострого перцю. Я поділилася спрощеним варіантом рецепта, бо справжню аджику "амца" перетирают в ручную, камінням.
- Гострий перець - 360 грам
- Часник - 150-200 грам
- Braai - 1 пучок (великий)
- Кріп - 1 пучок (середній)
- Петрушка - 1 пучок (середній)
- Сіль - 165 грам (велика)
- Хміль-сунелі - 3 Ст. Ложки
- Волоський горіх - 70 грам
Додайте хмелі-сунелі. Перемішайте.