Аджика з кабачків гостра на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, я дуже люблю робити всілякі овочеві заготовки на зиму. Цей простий рецепт аджики з кабачків гострої на зиму я вважаю своєю знахідкою. Виходить як би кабачкова ікра, але pikantney!
Такий рецепт приготування аджики з кабачків гострої на зиму народився у мене в якості компромісу, так як деякі з домочадців не люблять кабачкову ікру, а я ось обожнюю все з кабачків. Тут же закуска виходить і гострої, як аджика, але все ж з особливим смаком і ароматом кабачків. Так що розповім і вам, як зробити аджику з кабачків гостру на зиму. Не бійтеся експериментів!
- Кабачки - 3 кілограма
- Морква - 0.5 кілограма
- Томати - 1.5 кілограма
- Перець солодкий - 0.5 кілограма
- Зубчики часнику - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Цукор - 125 грам
- Сіль - 50 грам
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Перець пекучий - 3 штуки
1. Всі овочі миємо, якщо потрібно, чистим, якщо потрібно, видаляємо насіння. Пропускаємо через м'ясорубку і перемішати.
2. Тепер ставимо на вогонь овочеву суміш, доводимо до кипіння, а потім вливаємо олію. Zasekaem 40 хвилин, після чого додати сіль, цукор і оцет.
3. Після того, як Цукору, оцту і солі як тільки суміш закипить - додамо подрібнений часник. Даємо покипіти ще 5-10 хвилин.
4. Далі ж закриваємо аджику на зиму в чистих баночках, закривши стерильними кришками. А частина охолоджуємо і подаємо відразу з будь-якого гарніру. Смачного!