Рецепт Аджика з кабачків гостра на зиму фото

Аджика з кабачків гостра на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Заготовки , Аджика
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Взагалі, я дуже люблю робити всілякі овочеві заготовки на зиму. Цей простий рецепт аджики з кабачків гострої на зиму я вважаю своєю знахідкою. Виходить як би кабачкова ікра, але pikantney!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування аджики з кабачків гострої на зиму народився у мене в якості компромісу, так як деякі з домочадців не люблять кабачкову ікру, а я ось обожнюю все з кабачків. Тут же закуска виходить і гострої, як аджика, але все ж з особливим смаком і ароматом кабачків. Так що розповім і вам, як зробити аджику з кабачків гостру на зиму. Не бійтеся експериментів!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Морква - 0.5 кілограма
  • Томати - 1.5 кілограма
  • Перець солодкий - 0.5 кілограма
  • Зубчики часнику - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Цукор - 125 грам
  • Сіль - 50 грам
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Перець пекучий - 3 штуки
аджика з кабачків гостра на зиму - фото крок 1
1. Всі овочі миємо, якщо потрібно, чистим, якщо потрібно, видаляємо насіння. Пропускаємо через м'ясорубку і перемішати.
аджика з кабачків гостра на зиму - фото крок 2
2. Тепер ставимо на вогонь овочеву суміш, доводимо до кипіння, а потім вливаємо олію. Zasekaem 40 хвилин, після чого додати сіль, цукор і оцет.
аджика з кабачків гостра на зиму - фото крок 3
3. Після того, як Цукору, оцту і солі як тільки суміш закипить - додамо подрібнений часник. Даємо покипіти ще 5-10 хвилин.
аджика з кабачків гостра на зиму - фото крок 4
4. Далі ж закриваємо аджику на зиму в чистих баночках, закривши стерильними кришками. А частина охолоджуємо і подаємо відразу з будь-якого гарніру. Смачного!

Схожі рецепти