Аджика свіжа
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого смачнішого, ніж аджика, приготована власноруч! ароматна, соковита, в міру гаряча і солодка закуска стане незамінною на будь-якому столі. Відкрив баночку в будь-який момент - і насолоджуєшся!
Даний спосіб приготування аджики є дуже швидким, так як не потрібно нічого варити. Аджика готується фактично в сирому вигляді, а потім розкладається по стерилізованих банках для зберігання. Максимальний термін зберігання продукту - 6 місяців в прохолодному місці. Тепер ви знаєте, як приготувати аджику свіжу в домашніх умовах. Хай щастить!
- Помідори - 2, 5 кілограма
- Перець болгарський - 500 грам
- Перець пекучий - 150 грам
- Часник - 150 грам
- Корінь хрону - 250 грам
- Сіль - 0, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет яблучний - 1, 5 склянки
Овочі ретельно промиваємо та нарізаємо середніми шматочками. Перець слід очистити від плодоніжок і насіння. Корінь хрону і часник також очищаємо.
Перемелюємо всі овочі за допомогою м'ясорубки. Повинна вийде густа однорідна маса. Додаємо сіль, цукор і оцет. Ретельно все перемішуємо, щоб розчинилися цукор і сіль.
Розкладіть аджику по чистим, стерилізованих банках. Зберігайте в холодильнику (або просто в прохолодному місці). Смачного!