Рецепт Аджика свіжа фото

Аджика свіжа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Рецепти сироїдіння
На обід
Заготовки , Аджика , Гостре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Немає нічого смачнішого, ніж аджика, приготована власноруч! ароматна, соковита, в міру гаряча і солодка закуска стане незамінною на будь-якому столі. Відкрив баночку в будь-який момент - і насолоджуєшся!

Опис приготування:

Даний спосіб приготування аджики є дуже швидким, так як не потрібно нічого варити. Аджика готується фактично в сирому вигляді, а потім розкладається по стерилізованих банках для зберігання. Максимальний термін зберігання продукту - 6 місяців в прохолодному місці. Тепер ви знаєте, як приготувати аджику свіжу в домашніх умовах. Хай щастить!

  • Помідори - 2, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 500 грам
  • Перець пекучий - 150 грам
  • Часник - 150 грам
  • Корінь хрону - 250 грам
  • Сіль - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет яблучний - 1, 5 склянки
аджика свіжа - фото крок 1
Овочі ретельно промиваємо та нарізаємо середніми шматочками. Перець слід очистити від плодоніжок і насіння. Корінь хрону і часник також очищаємо.
аджика свіжа - фото крок 2
Перемелюємо всі овочі за допомогою м'ясорубки. Повинна вийде густа однорідна маса. Додаємо сіль, цукор і оцет. Ретельно все перемішуємо, щоб розчинилися цукор і сіль.
аджика свіжа - фото крок 3
Розкладіть аджику по чистим, стерилізованих банках. Зберігайте в холодильнику (або просто в прохолодному місці). Смачного!

Схожі рецепти