Свіжа капуста з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Легкі овочеві салати - чудовий варіант як для гарніру, так і для повноцінної вечері тих, хто стежить за своєю вагою. Свіжі овочі корисні, смачні, прості в приготуванні, так що раджу рецепт.
Хочу порадити чудовий і абсолютно нескладний варіант, як приготувати свіжу капусту з оцтом з додаванням овочів на ваш розсуд. Такий салатик буде готовий вже через 10 хвилин після початку процесу, так що він прекрасно підійде для тих, хто любить страви на швидку руку. Основний плюс в тому, що ви можете додавати будь-які овочі, щоб зробити салат ще смачніше.
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Капуста - 1 штука (невелика)
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 0.5 штуки
1. У невеликому сотейнику з'єднайте цукор, оцет і дрібку солі. Кількість оцту визначайте самі (в залежності від ваших смакових уподобань). Поставте на вогонь і прогрійте, щоб цукор повністю розчинився. Зніміть з вогню, додайте рослинне масло і залиште остигати.
2. Вимийте, обсушити і наріжте дрібно капусту.
3. В даному варіанті я використовую також трохи солодкого перцю, дрібно його нарізавши.
4. Також додаю терту на тертці моркву. З'єднайте всі овочі в великому салатнику.
5. Влийте заправку і як слід все перемішайте. За смаком можна додати свіжу зелень. Смачного!