Рецепт Тушкована свіжа капуста фото

Тушкована свіжа капуста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Тушковану капусту можна подавати як самостійне блюдо, а також як гарнір. Вона може замінити салат або закуску. Взимку таке блюдо дуже популярно, так як капуста доступна круглий рік.

Пікантність цієї страви надає чорнослив. Цей аромат точно підкорить всіх, навіть справжніх гурманів. Якщо у вас немає томатної пасти, то можете загасити свіжу капусту з додаванням квашеної. Остання додасть готовому блюду потрібну кислинку. Щоб дізнатися, як приготувати тушковану свіжу капусту, просто прочитайте цей рецепт.

  • Капуста білокачанна - 800 грам
  • Морква - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Томатна паста - 70 грам
  • Сіль - За смаком
тушкована свіжа капуста - фото крок 1
З капусти зніміть верхні листки, обполосніть качан під водою. Потім наріжте його гострим ножем або натріть на спеціальній тертці з насадкою.
тушкована свіжа капуста - фото крок 2
Викладіть капусту в сотейник з рослинним маслом. Додайте до неї натерту на тертці моркву і нарізану кубиками цибулю.
тушкована свіжа капуста - фото крок 3
Посоліть і поперчіть блюдо, додайте томатну пасту. Гасіть капусту двадцять хвилин. За п'ять хвилин до готовності додайте чорнослив.

Схожі рецепти