Рецепт Тушкована свіжа капуста фото

Тушкована свіжа капуста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тушковану капусту можна подавати як самостійне блюдо, а також як гарнір. Вона може замінити салат або закуску. Взимку таке блюдо дуже популярно, так як капуста доступна круглий рік.

Опис приготування:

Пікантність цієї страви надає чорнослив. Цей аромат точно підкорить всіх, навіть справжніх гурманів. Якщо у вас немає томатної пасти, то можете загасити свіжу капусту з додаванням квашеної. Остання додасть готовому блюду потрібну кислинку. Щоб дізнатися, як приготувати тушковану свіжу капусту, просто прочитайте цей рецепт.

  • Капуста білокачанна - 800 грам
  • Морква - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Томатна паста - 70 грам
  • Сіль - За смаком
тушкована свіжа капуста - фото крок 1
З капусти зніміть верхні листки, обполосніть качан під водою. Потім наріжте його гострим ножем або натріть на спеціальній тертці з насадкою.
тушкована свіжа капуста - фото крок 2
Викладіть капусту в сотейник з рослинним маслом. Додайте до неї натерту на тертці моркву і нарізану кубиками цибулю.
тушкована свіжа капуста - фото крок 3
Посоліть і поперчіть блюдо, додайте томатну пасту. Гасіть капусту двадцять хвилин. За п'ять хвилин до готовності додайте чорнослив.

Схожі рецепти