Аджика (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Класичний варіант приготування аджики дуже простий, він полягав в перетирання на камені перцю з сіллю і часником. Закуска дуже гостра і ароматна, з великою кількістю зелені! дивіться!
Я розповім, як приготувати аджики (класичний рецепт). В рецептуру входять тільки гіркий перець, часник, сіль і спеції. Так як закуска дуже гостра, то з часом в неї стали додавати томати, яблука, сливи і т.Д. Зараз можна обійтися без каменів, достатньо мати під рукою потужний блендер. Подрібнюємо в блендері овочі - і закуска готова! Вживайте її свежеприготовленной.
- Гіркий перець - 1 кілограм
- Часник - 0, 5 кілограма
- Велика сіль - 150 грам
- Спеції - 0, 5 склянки (базилік, кріп, петрушка, koriandr)
Приготуйте овочі. Запасіться гуязиками рукавичками і маскою для особи, перець дуже гострий. Приступимо! Зелень краще використовувати свіжу, але я частково замінила на сушену, так теж можна. Головне, має бути зелені не менше половини склянки.
Відріжте хвостики у перцю. Видаліть насіння. Складіть пері в чашу подрібнювача.
Додайте в чашу подрібнювача очищений часник, вимиту зелень, сушену зелень, сіль.
Максимально подрібніть овочі. Аджика за класичним рецептом готова! Подавайте її свежеприготовленной до столу.