Рецепт Аджика (класичний рецепт) фото

Аджика (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Болгарський перець
Рецепти сироїдіння
На швидку руку
Аджика , Гостре
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 15 хв.

Класичний варіант приготування аджики дуже простий, він полягав в перетирання на камені перцю з сіллю і часником. Закуска дуже гостра і ароматна, з великою кількістю зелені! дивіться!

Опис приготування:

Я розповім, як приготувати аджики (класичний рецепт). В рецептуру входять тільки гіркий перець, часник, сіль і спеції. Так як закуска дуже гостра, то з часом в неї стали додавати томати, яблука, сливи і т.Д. Зараз можна обійтися без каменів, достатньо мати під рукою потужний блендер. Подрібнюємо в блендері овочі - і закуска готова! Вживайте її свежеприготовленной.

  • Гіркий перець - 1 кілограм
  • Часник - 0, 5 кілограма
  • Велика сіль - 150 грам
  • Спеції - 0, 5 склянки (базилік, кріп, петрушка, koriandr)
аджика (класичний рецепт) - фото крок 1
Приготуйте овочі. Запасіться гуязиками рукавичками і маскою для особи, перець дуже гострий. Приступимо! Зелень краще використовувати свіжу, але я частково замінила на сушену, так теж можна. Головне, має бути зелені не менше половини склянки.
аджика (класичний рецепт) - фото крок 2
Відріжте хвостики у перцю. Видаліть насіння. Складіть пері в чашу подрібнювача.
аджика (класичний рецепт) - фото крок 3
Додайте в чашу подрібнювача очищений часник, вимиту зелень, сушену зелень, сіль.
аджика (класичний рецепт) - фото крок 4
Максимально подрібніть овочі. Аджика за класичним рецептом готова! Подавайте її свежеприготовленной до столу.

Схожі рецепти