Рецепт Бігус класичний рецепт фото

Бігус класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Телятина , Ковбаса
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Бігус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бігус - страва традиційної польської кухні. Блюдо готується з декількох видів м'яса або ковбаси, а також овочевого набору. Гаряче виходить дуже ситним і апетитним. Ідеальний обід або вечерю!

Опис приготування:

Приготуємо в домашніх умовах бігус, класичний рецепт. Капусту нашаткуйте і складіть в каструлю додавши томат і воду. Каструлю поставте на повільний вогонь. Обсмажте телятину до рум'яної скоринки і додайте до капусти, потім додайте обсмажену цибулю. Розпарити бігус 1 час, постійно помішуючи. В кінці додайте порізане яблуко, ковбасу, сіль і цукор. Перемішайте, присипте зеленню і подавайте до столу. Хай щастить!

  • Телятина - 800 грам
  • Ковбаса - 300 грам
  • Капуста - 1 штука (головка)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука (кисле)
  • Томат - 200 грам
  • Масло рослинне - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Приправа до м'яса - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
бігус класичний рецепт - фото крок 1
У велику каструлю вливаємо склянку води, додаємо томат і сіль, а зверху засипаємо нашатковану капусту. Ставимо на повільний вогонь.
бігус класичний рецепт - фото крок 2
Нарізаємо дрібними шматочками телятину.
бігус класичний рецепт - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки.
бігус класичний рецепт - фото крок 4
Перекладаємо м'ясо до капусти, а на маслі, що залишилося обсмажуємо подрібнену цибулю. Жарим до золотистости.
бігус класичний рецепт - фото крок 5
Тушкуємо капусту з м'ясом, приблизно 1 час, постійно помішуючи. Коли капуста стане м'якою, додаємо цибулю. Яблуко очищаємо і дрібно нарізаємо, додаємо в кінці в каструлю, тушкуємо ще 10 хвилин.
бігус класичний рецепт - фото крок 6
В кінці додайте ковбасу, порізану дрібними шматочками, а також сіль і цукор. Перемішайте і через 5 хвилин зніміть з вогню.
бігус класичний рецепт - фото крок 7
Готову страву прикрашаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти