Бігус з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Бігос - це неймовірно ситне і смачне блюдо, яке прийнято відносити до національної польської кухні. У кожної господині є свій рецепт його приготування, і сьогодні я поділюся з вами своїм коханим.
Оскільки є безліч різних варіантів приготування цієї страви, то кожен може вибрати щось на свій смак, адже тут ви можете використовувати абсолютно будь-яке м'ясо, а також гриби і різні овочі. У будь-якому випадку бігус виходить дуже смачним і ароматним, ну а для справжніх гурманів я хочу запропонувати ось такий рецепт приготування Бігус з яловичини. У цього блюда багатий склад, завдяки чому воно виходить дуже насиченим і досить незвичайним. Навряд чи хтось із ваших домашніх залишиться незадоволений, якщо ви вирішите приготувати на вечерю бігус з яловичини в домашніх умовах, адже смак у цієї страви дійсно царський, самі спробуйте.
- Яловичина - 700-800 грам (лопатка)
- Сало солоне - 250 грам (з м'ясним прошарком)
- Ковбаса копчена - 400 грам
- Капуста білокачанна свіжа - 400 грам
- Капуста квашена - 400 грам
- Гриби лісові сухі - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Кмин - 0, 5 Ст. Ложки
- Перець чорний горошком - 8-10 штук
- Ягоди ялівцю - 6-8 штук
- Сіль - За смаком