Рецепт Аджика з солодкого перцю фото

Аджика з солодкого перцю
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Аджика
Кількість порцій: 20
Час приготування: 15 хв.

Аджика - це різновид соусу, вона подається до м'ясних страв, лаваш. Аджика має кілька підвидів. Найчастіше аджику роблять з томатів, перцю, але іноді використовують інші овочі і фрукти

Опис приготування:

Даний рецепт мені дала моя подруга. Вона говорить, що така аджика може стояти в холодильнику довше ніж 3 місяці, але ні в неї, ні у мене вона не стояла більше 2 тижнів. Дуже швидко з'їдали її домашні.

  • Болгарський перець - 1 кілограм
  • Помідори сливка - 0, 5 кілограма
  • Хрін - 100 грам
  • Оцет - 200 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Суха аджика (суміш) - 2 Ст. Ложки
аджика з солодкого перцю - фото крок 1
Болгарський перець вимити і очистити від насіння. Помідори вимити і нарізати на більш дрібні шматки. Очистіть хрін від шкірки.
аджика з солодкого перцю - фото крок 2
Всі підготовлені овочі і хрін перекрутити в м'ясорубці.
аджика з солодкого перцю - фото крок 3
До маси додайте сіль, цукор, спеції. Перемішайте. Видавіть через прес часник.
аджика з солодкого перцю - фото крок 4
У масу додайте оцет. Перемішайте. Перекладіть аджику в чисту стерильну банку. Закрийте кришкою. Зберігати в холодильнику до 3 тижнів.

Схожі рецепти