Рецепт Рецепт маринованого перцю солодкого фото

Рецепт маринованого перцю солодкого
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Щоліта консервую солодкий перець просто в неймовірній кількості і ще жодного разу не пошкодувала про це. Смачний і ароматний перчик розлітається зі столу буквально в лічені хвилини.

Опис приготування:

У моїй родині користуються цим рецептом вже багато років і кожен раз гості запитують, як готується така смакота? Найцікавіше, що дуже просто. Ось рецепт маринованого перцю солодкого. Дійсно мінімум витрат, мінімум інгредієнтів, а смак буде на висоті.

  • Перець болгарський - 3 кілограма
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 1 Склянка
1
Перець помийте, очистіть від плодоніжок і поріжте на 4 частини.
2
Для приготування маринаду налийте в каструлю воду. Додайте сіль, цукор, оцет, масло рослинне. Доведіть до кипіння.
3
Перець частинами опускайте в маринад і варіть 5 хвилин в киплячій рідини.
4
Викладайте перець в стерилізовані банки і заливайте маринадом.
5
Засукайте.
6
Переверніть банки і укрийте для поступового охолодження.

Схожі рецепти