Гострий овочевий салат з дайкона
(покроковий рецепт з фото)
Дайкон називають ще японської редькою, за смаком він дуже соковитий і ніжний. Раджу, як приготувати гострий овочевий салат з дайкона, яскравий, смачний, вітамінний, гарний, легкий і корисний!
Такий салат прекрасно прикрасить ваш стіл в будь-який час року. Кількість вітамінів в ньому просто зашкалює, а смакові якості перевершують інші овочеві салати. Обов'язково введіть цей салатик в свій раціон!
- Dajkon - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Перець червоний гострий - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Дайкон очистіть і натріть на тертці для корейської моркви.
2. Також вступите і з морквою.
3. Перець очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками.
4. Цибуля наріжте півкільцями.
5. Для приготування заправки дрібно наріжте часник і червоний гострий перець. Видавіть сік з половини лимона і додайте оливкову олію.
6. З'єднайте всі овочі і заправте соусом. Перемішайте і залиште на пару годин маринуватися. Подавайте на стіл, прикрасивши зеленню.