Рецепт Гострий овочевий салат з дайкона фото

Гострий овочевий салат з дайкона
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Дайкон називають ще японської редькою, за смаком він дуже соковитий і ніжний. Раджу, як приготувати гострий овочевий салат з дайкона, яскравий, смачний, вітамінний, гарний, легкий і корисний!

Такий салат прекрасно прикрасить ваш стіл в будь-який час року. Кількість вітамінів в ньому просто зашкалює, а смакові якості перевершують інші овочеві салати. Обов'язково введіть цей салатик в свій раціон!

  • Dajkon - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Перець червоний гострий - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
гострий овочевий салат з дайкона - фото крок 1
1. Дайкон очистіть і натріть на тертці для корейської моркви.
гострий овочевий салат з дайкона - фото крок 2
2. Також вступите і з морквою.
гострий овочевий салат з дайкона - фото крок 3
3. Перець очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками.
гострий овочевий салат з дайкона - фото крок 4
4. Цибуля наріжте півкільцями.
гострий овочевий салат з дайкона - фото крок 5
5. Для приготування заправки дрібно наріжте часник і червоний гострий перець. Видавіть сік з половини лимона і додайте оливкову олію.
гострий овочевий салат з дайкона - фото крок 6
6. З'єднайте всі овочі і заправте соусом. Перемішайте і залиште на пару годин маринуватися. Подавайте на стіл, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти