Рецепт Салат з дайкона на зиму фото

Салат з дайкона на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Заготовки , Салати , Маринування
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Dajkon, він же біла редька, він же японська редька, відрізняється великою вагою, до 5 кг, і високим вмістом вітамінів. І на відміну від свого побратима, цей овоч не гірчить. З нього часто роблять салати.

Опис приготування:

Якщо ви ще не пробували чогось подібного, то раджу познайомитися з тим, як приготувати салат з дайкона на зиму. У міру гострий смак, який вам точно запам'ятається. Ні на що не схоже блюдо розлітається зі столу відразу ж, особливо в якості закуски. Або ж додайте до салату простий рис.

  • Dajkon - 1 кілограм
  • Цукор - 100 грам
  • Саке - 100 мілілітрів (або горілка, розведена з водою 1:1)
  • Сіль - 25 грам
  • Перець чилі, червоний - 0, 5-1 штуки
  • Журавлина - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Апельсинова шкірка - 0, 1 штуки
  • Петрушка, гілочка - 2 штуки
салат з дайкона на зиму - фото крок 1
Дайкон очистіть і наріжте тонкою соломкою.
салат з дайкона на зиму - фото крок 2
Додайте до дайкон перець кружками, дрібно нарізаний часник і петрушку, apelsinovuyu Екстремальні, kurkumu і klyukvu.
салат з дайкона на зиму - фото крок 3
Зваріть маринад. Розчиніть на вогні в каструлі воду з цукром, сіллю і саке. Потім маринад остудіть. Влийте його до інгредієнтів в щільний пакет.
салат з дайкона на зиму - фото крок 4
Залиште салат маринуватися на 1-3 дня. Можете відразу перекласти його в промиту банку, і закрутивши її кришкою. Смачного!

Схожі рецепти