Простий салат з дайкона
(покроковий рецепт з фото)
Цей корисний овоч став популярним не так вже й давно. Страви з його використанням дуже корисні, особливо салати. Для вас - один з численних варіантів, як приготувати простий салат з дайкона.
Смак дайкона трохи гострий, нагадує звичну нам редьку, але все ж трохи відрізняється. Дайкон добре поєднується з огірками або томатами, з різною зеленню та іншими овочами. Салатик варто їсти відразу після приготування. Подавайте його до м'яса або їжте так.
- Dajkon - 460 грам
- Мелений червоний перець - 0, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
1. Очистіть дайкон, скористайтеся спеціальною теркою або подрібніть його ножем тонкими смужками.
2. Викладіть дайкон в миску, додайте подрібнену зелену цибулю, подрібнений часник. Додайте цукор, сіль і перемішайте.
3. Додайте трохи оцту і знову перемішайте салатик. Насолоджуйтесь готовим блюдом.