Салат з дайкона з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але смачний салат з дайкона, який дуже корисно вживати в холодну пору року. У цій редьці безліч корисних речовин, вашому організму салат точно сподобається Готуємо легко і смачно!
Якщо вам захотілося чогось простого, але незвичайного, я раджу приготувати саме такий салат. Готується він дуже легко, швидко і просто, а виходить смачним і пікантним, що, до того ж, ще й корисним. Для тих хто не знає: редька дайкон полна витаминов, які так необхідні нам в холодну пору року.
- Dajkon - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Ковбаса - 70-100 грам (сирокопчена або напівкопчена)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
1. Як вид, для приготування салату знадобиться зовсім мало інгредієнтів. Ну і сіль з перцем
2. Очистимо цибулю і редьку. Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, а дайкон натираємо на крупній тертці.
3. Перекладаємо в миску або відразу у великій салатник цибулю і редьку, солимо і перчимо і додамо лимонний сік. Перемішуємо.
4. Нарізаємо ковбасу тонкими смужками.
5. Додамо до овочів ковбасу і оливкове масло. Перемішуємо.
6. Корисний вітамінний салат готовий!