Рецепт Гострий салат з кабачків на зиму фото

Гострий салат з кабачків на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі, Гострий перець, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Цей салат я називаю "обманщик", а все тому, що перше враження смаку різниться з подальшим. У салату ніжна консистенція, фруктовий аромат і до всього ще яскраво виражений пікантний смак.

Салат дуже простий в приготуванні і не вимагає особливих навичок. Лише зазначу, що кількість помідорів можна збільшити, якщо ви хочете салат посочнее.

  • Кабачок - 600 грам
  • Яблуко - 2 штуки (середнього розміру)
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідори - 2-4 штук
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Оцет 9% - 30 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 3 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 2
Овочі та яблука наріжте на шматочки.
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 3
Овочі подрібніть в блендері або в м'ясорубці. Перелийте в каструлю з товстим дном. Додайте цукор, сіль, чорний перець, масло рослинне і поставте на вогонь трохи нижче середнього. Проваріть після закипання 25 хвилин.
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 4
Кабачки наріжте середнім кубиком.
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 5
Перекладіть кабачки в каструлю і варіть після закипання на середньому вогні, протягом 25 хвилин. Після закінчення часу додайте оцет і проваріть ще 3 хвилини.
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 6
Салат готовий.
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 7
Розкладіть гарячу заготовку по стерилізованих банках, закрийте герметично сухими, чистими кришками. Переверните, укутайте і охолодіть в такому вигляді.
гострий салат з кабачків на зиму - фото крок 8
Із вказаної кількості інгредієнтів вийшло 1 баночка об'ємом 0, 7 літра і 1 баночка 0, 25 L. Смачних вам заготовок!

Схожі рецепти