Салат буряковий з сердечками і шлунками
(покроковий рецепт з фото)
Салат - легкий, смачний і, завдяки сердечка, дуже ситний. Заправити такий салат можна майонезом або сметаною. До того ж, він - дуже оригінальний, здоровий і корисний. Спробуйте!
Згідно з останніми публікаціями про їжу, кориснішими є м'ясні субпродукти, а не м'язова частина у вигляді філе. Тому шлунки і сердечка вживати треба! До того ж, це зовсім не вдарить по кишені. Салат готується просто, єдине, буряк і субпродукти відваріть заздалегідь, можна навіть напередодні.
- Буряк - 1 штука
- Сердечка і шлунки - 250 грам (курячі або качині)
- Огірок маринований - 1-2 штук (середньої величини)
- Цибулина - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження цибулі)
1. Перед початком приготування салату потрібно відварити субпродукти з солоній воді до готовності. Час варіння 1 час. Остудити.
2. Приготуємо інші продукти. Буряк також заздалегідь відваріть або запечіть в духовці до готовності. Остудіть. Можна відразу купити варений буряк. Кількість огірків за смаком.
3. Нарізаємо півкільцями цибулю ріпчасту. Обсмажуємо до готовності цибулю на олії рослинній. На середньому вогні смажимо, помішуючи, хвилин 7-9.
4. Сердечка і шлунки нарізаємо тонко.
5. Буряк нарізаємо тонкими брусочками або соломкою.
6. Огірок також нарізаємо тонкими брусочками або соломкою.
7. Складаємо складові салату в глибоку миску, додаємо сіль, перець чорний мелений і заправляємо салат майонезом.
8. Салат готовий. Поставте на 15 хвилин в холод. І можна подавати до столу.