Рецепт Салат з курячими сердечками і яйцем фото

Салат з курячими сердечками і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Яйця , Курячі сердечка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 45 хв.

Хочу поділитися з вами простий і дуже апетитною ідеєю, як приготувати салат з курячими сердечками і яйцем, овочами і з заправкою з оливкового масла. Чудове блюдо на кожен день, спробуйте!

Опис приготування:

Взагалі хочу поскаржитися на те, що субпродукти часто дуже недооцінюють. І курячі серця в даному випадку не виняток. Нещодавно спробувати зробити з них салат. Вийшло смачно і ситно, так що і вам рекомендую до запам'ятовування рецепт.

  • Яйце - 2 штуки
  • Курячі сердечка - 300 грам
  • Огірок - 1-2 штук
  • Консервований горошок - 2-3 Ст. Ложок
  • Листя салату - За смаком
  • Сіль, зелень, перець, оливкова олія - За смаком
1
1. Насамперед очистіть курячі сердечка і відваріть їх в підсоленій воді до готовності (хвилин 25-30).
2
2. Яйця відварити круто.
3
3. Вимийте і висушіть листя салату, огірок і зелень.
4
4. На тарілку для подачі викладіть листя салату. Зверху - очищені і нарізані яйця.
5
5. Наріжте кубиками огірочки, викладіть їх в салат.
6
6. Додайте пару ложок консервованого горошку і попередньо охолоджені сердечка.
7
7. Залишилося тільки прикрасити салат свіжою зеленню, підсолити трохи і заправити оливковою олією. Смачного!

Схожі рецепти