Салат з курячими сердечками і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простий і дуже апетитною ідеєю, як приготувати салат з курячими сердечками і яйцем, овочами і з заправкою з оливкового масла. Чудове блюдо на кожен день, спробуйте!
Взагалі хочу поскаржитися на те, що субпродукти часто дуже недооцінюють. І курячі серця в даному випадку не виняток. Нещодавно спробувати зробити з них салат. Вийшло смачно і ситно, так що і вам рекомендую до запам'ятовування рецепт.
- Яйце - 2 штуки
- Курячі сердечка - 300 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Консервований горошок - 2-3 Ст. Ложок
- Листя салату - За смаком
- Сіль, зелень, перець, оливкова олія - За смаком
1
1. Насамперед очистіть курячі сердечка і відваріть їх в підсоленій воді до готовності (хвилин 25-30).
2
2. Яйця відварити круто.
3
3. Вимийте і висушіть листя салату, огірок і зелень.
4
4. На тарілку для подачі викладіть листя салату. Зверху - очищені і нарізані яйця.
5
5. Наріжте кубиками огірочки, викладіть їх в салат.
6
6. Додайте пару ложок консервованого горошку і попередньо охолоджені сердечка.
7
7. Залишилося тільки прикрасити салат свіжою зеленню, підсолити трохи і заправити оливковою олією. Смачного!