Картопля з сердечками курячими
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто не люблять курячі сердечка, напевно, просто не вміють їх готувати, але ж все гранично просто: потрібно додати картопельку, залити все сметанним соусом, і у вас вийде неймовірна смакота.
Я взагалі люблю всякі субпродукти, але курячі сердечка особливо, тому в моєму повсякденному меню досить часто з'являються страви з них. І сьогодні я хочу поділитися з вами відмінним рецептом приготування картоплі з сердечками курячими, таке блюдо вийдуть не тільки смачним, але і бюджетним. Завдяки гасіння і додаванню сметани, сердечка виходять дуже соковитими і ніжними, а не гуязиками, як це іноді буває. Цей простий рецепт картоплі з сердечками курячими чудовий варіант для вечері в колі сім'ї, він дозволить вам не тільки нагодувати всіх голодних, але і урізноманітнити ваш раціон.
- Картопля - 300 грам
- Сердечка курячі - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 Склянка
Спочатку, звичайно ж, сердечка потрібно очистити від плівок, судин і жиру і промити гарненько під водою.
Тепер наливаємо на сковороду олію, ставимо її на вогонь і викладаємо на сковорідку сердечка. Смажимо їх на середньому вогні приблизно хвилин 10.
Перекладаємо сердечка в тарілку, а на сковороді смажимо до золотистого кольору нарізану цибулю.
Чистимо картоплю і нарізаємо його на невеликі шматочки, викладаємо в каструлю і заливаємо склянкою води. Додаємо до картоплі обсмажені сердечка і цибулю, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо все на повільному вогні.
Коли картопля буде готова наполовину, необхідно влити в каструлю сметану, додати подрібнений часник, посолити і поперчити страву. Далі продовжуємо тушкувати все до повної готовності.
Ось тепер картопля з сердечками курячими готова, і ви можете спробувати, наскільки це смачно. Приємного всім апетиту!