Рецепт Куряча шинка з сердечками фото

Куряча шинка з сердечками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі сердечка , Куряча грудка
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Ви любите шинку, але хочете, щоб вона була корисною? Тоді цей варіант вам підійде точно. Вона виходить дуже смачною. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Шинка виходить не тільки смачною, але і красивою. Виходить вона як би мармурової за рахунок контрасту грудки і сердечок. Щоб шинка залишилася соковитою, продукти повинні бути холодними, тоді відтік рідини при приготуванні буде мінімальний. Якщо любите шинку попікантнее, додайте трохи улюблених спецій. Рукав для запікання зав'язуйте щільно, щоб сік при приготуванні не витік. Смачного!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Курячі сердечка - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Желатин - 20 грам
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком (сушена)
куряча шинка з сердечками - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
куряча шинка з сердечками - фото крок 2
Дрібно наріжте половину курячої грудки і сердечка.
куряча шинка з сердечками - фото крок 3
Другу половину грудки подрібніть в блендері.
куряча шинка з сердечками - фото крок 4
З'єднайте обидві маси і перемішайте. Додайте желатин, дрібно нарізаний часник, паприка, зелень, сіль і мелений перець.
куряча шинка з сердечками - фото крок 5
Перемішайте ретельно, відбийте кілька разів і щільно укладіть в рукав для запікання. Зауважте кінці і покладіть у форму з невеликою кількістю води на дні.
куряча шинка з сердечками - фото крок 6
Запікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 50 хвилин. Вийміть, остудіть і поставте зверху невеликий вантаж. Приберіть шинку в холодильник на 8 годин.
куряча шинка з сердечками - фото крок 7
Поріжте і подавайте.
куряча шинка з сердечками - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти