Куряча шинка з сердечками
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите шинку, але хочете, щоб вона була корисною? Тоді цей варіант вам підійде точно. Вона виходить дуже смачною. Пригощайтеся!
Шинка виходить не тільки смачною, але і красивою. Виходить вона як би мармурової за рахунок контрасту грудки і сердечок. Щоб шинка залишилася соковитою, продукти повинні бути холодними, тоді відтік рідини при приготуванні буде мінімальний. Якщо любите шинку попікантнее, додайте трохи улюблених спецій. Рукав для запікання зав'язуйте щільно, щоб сік при приготуванні не витік. Смачного!
- Куряча грудка - 500 грам
- Курячі сердечка - 200 грам
- Часник - 4 зубчики
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Желатин - 20 грам
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком (сушена)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Дрібно наріжте половину курячої грудки і сердечка.
Другу половину грудки подрібніть в блендері.
З'єднайте обидві маси і перемішайте. Додайте желатин, дрібно нарізаний часник, паприка, зелень, сіль і мелений перець.
Перемішайте ретельно, відбийте кілька разів і щільно укладіть в рукав для запікання. Зауважте кінці і покладіть у форму з невеликою кількістю води на дні.
Запікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 50 хвилин. Вийміть, остудіть і поставте зверху невеликий вантаж. Приберіть шинку в холодильник на 8 годин.
Поріжте і подавайте.
Смачного!