Рецепт Куряча шинка фото

Куряча шинка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Мед , Куряча грудка
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На сніданок
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 дн. 5 г. 0 хв.

Погодьтеся, що шинка або ковбаса - це відмінний спосіб швидко перекусити або добра закуска для будь-якого столу. Сьогодні розповім, як приготувати курячу шинку в домашніх умовах.

Опис приготування:

Завдяки цьому способу можна приготувати не тільки курячу шинку, а свинячу, індиче, яловичу та ін. Можна додати до шинки будь-які спеції або зробити її більш ароматною і пряної. Навіть якщо у вас немає спеціального пристосування для шинки, зробити її не важко.

  • Куряча грудка - 230 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Спеції - За смаком
1
Вимийте м'ясо і обріжте все сухожилля і зріжте зайвий жир. Розріжте кожну великими шматочками.
2
Змішайте мед з сіллю, потім натріть отриманою сумішшю всі шматочки м'яса, перекладіть його в герметичний пакет, додайте чорний мелений перець і закрийте пакет.
3
Відкачати повітря з пакету і відправте грудки в холодильник на 48 годин для маринування.
4
Через необхідний час дістаньте м'ясо і вийміть його з пакета, помістіть в миску і залийте холодною водою, залиште на 1 час, щоб позбутися від надлишків солі.
5
Викладіть грудки на паперовий рушник і витріть, потім зберіть їх разом і зв'яжіть натуральної ниткою.
6
У каструлю, де поміститься шинка, налийте воду, надішліть її на вогонь. У гарячу воду (майже киплячу воду) викладіть шинку, варіть після закипання 5 хвилин і вимкніть вогонь.
7
Накрийте каструлю кришкою і залиште курячий рулет на 1 годину або до повного охолодження води.
8
Відкрийте кришку і дістаньте шинку, потім відправте її в холодильник на кілька годин, щоб шинка тримала форму.
9
Зберігайте шинку в холодильнику, а перед подачею нарізуйте шматочками. Смачного!

Схожі рецепти