Куряча шинка в ветчінніце
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете побалувати себе натуральним і смачним м'ясним делікатесом, то у мене для вас відмінна ідея. Простий варіант, як приготувати курячу шинку в ветчінніце. Пробуйте на здоров'я!
Куряча шинка в ветчінніце готується досить просто. Найголовніша перевага в тому, що ви самі можете вибирати, які спеції використовувати, і завжди можете бути впевнені в складі. Соковита і дуже апетитна шинка стане прекрасним варіантом для сніданків або закусок до святкового столу, наприклад, які без страху можна запропонувати навіть діткам.
- Курка - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 Чайна ложка(koriandr, часник, куркума і т.Д.. Д.)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 1 Ст. Ложка
1. Спершу потрібно зайнятися курочкою. Зріжте м'якоть з кісток і наріжте невеликими шматочками. Я рекомендую використовувати в рецепт не тільки філе, але і м'якоть з ніжок або стегенець.
2. Желатин розчиніть у невеликій кількості води. У мисочку з м'ясом додайте сіль, перець і рослинне масло. Всипте крохмаль, додайте желатин і всі спеції, які ви захочете. Залиште маринуватися на пару годин.
3. Рукав для запікання закріпіть щільно з одного краю і вкладіть в ветчінніцу. Перекладіть курочку, утрамбуйте і щільно зав'яжіть верх.
4. Паралельно доведіть до кипіння воду в каструлі. Накрийте кришку і добре стягніть краю.
5. Викладіть ветчінніцу в воду і накрийте кришкою каструлю. Температура варіння повинна бути близько 95 градусів. Дуже зручно контролювати її за допомогою термометра.
6. Вариться куряча шинка в ветчінніце в домашніх умовах близько години. Після її потрібно остудити і відправити в холодильник на 10-12 годин. От і все, натуральний м'ясний делікатес готовий до подачі на стіл.
Смачного!
Смачного!