Рецепт Куряча шинка в ветчінніце фото

Куряча шинка в ветчінніце
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Для діабетиків
На святковий стіл, На сніданок, День народження, Фуршет, Ювілей

Якщо ви хочете побалувати себе натуральним і смачним м'ясним делікатесом, то у мене для вас відмінна ідея. Простий варіант, як приготувати курячу шинку в ветчінніце. Пробуйте на здоров'я!

Куряча шинка в ветчінніце готується досить просто. Найголовніша перевага в тому, що ви самі можете вибирати, які спеції використовувати, і завжди можете бути впевнені в складі. Соковита і дуже апетитна шинка стане прекрасним варіантом для сніданків або закусок до святкового столу, наприклад, які без страху можна запропонувати навіть діткам.

  • Курка - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 Чайна ложка(koriandr, часник, куркума і т.Д.. Д.)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
куряча шинка в ветчінніце - фото крок 1
1. Спершу потрібно зайнятися курочкою. Зріжте м'якоть з кісток і наріжте невеликими шматочками. Я рекомендую використовувати в рецепт не тільки філе, але і м'якоть з ніжок або стегенець.
куряча шинка в ветчінніце - фото крок 2
2. Желатин розчиніть у невеликій кількості води. У мисочку з м'ясом додайте сіль, перець і рослинне масло. Всипте крохмаль, додайте желатин і всі спеції, які ви захочете. Залиште маринуватися на пару годин.
куряча шинка в ветчінніце - фото крок 3
3. Рукав для запікання закріпіть щільно з одного краю і вкладіть в ветчінніцу. Перекладіть курочку, утрамбуйте і щільно зав'яжіть верх.
куряча шинка в ветчінніце - фото крок 4
4. Паралельно доведіть до кипіння воду в каструлі. Накрийте кришку і добре стягніть краю.
куряча шинка в ветчінніце - фото крок 5
5. Викладіть ветчінніцу в воду і накрийте кришкою каструлю. Температура варіння повинна бути близько 95 градусів. Дуже зручно контролювати її за допомогою термометра.
куряча шинка в ветчінніце - фото крок 6
6. Вариться куряча шинка в ветчінніце в домашніх умовах близько години. Після її потрібно остудити і відправити в холодильник на 10-12 годин. От і все, натуральний м'ясний делікатес готовий до подачі на стіл.
Смачного!

Схожі рецепти