Рецепт Шинка домашня в ветчінніце фото

Шинка домашня в ветчінніце
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ветчінніца - та техника, на яку ви обов'язково повинні звернути свою увагу, адже вона того, безсумнівно, варто. Я придбала її зовсім недавно, тепер балую сім'ю домашньої шинкою.

Опис приготування:

Всі страви, приготовані власноруч, завжди виходять набагато смачніше, ніж покупні, це стосується в тому числі і м'ясних продуктів, і сьогодні я розповім вам, як приготувати шинку домашню в ветчінніце. А якщо у вас ще немає цього чудового дива техніки, то обов'язково його придбайте, адже тоді ви можете забути про покупку в магазинах різних м'ясних делікатесів. Їх легко можна зробити своїми руками, і для початку пропоную вам такий простий рецепт шинки домашньої в ветчінніце - це нереально смачно.

  • Фарш домашній - 900 грам (свинина, яловичина, шпик)
  • Фарш з птиці - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Желатин - 20 грам
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, коріандр мелений, часник сушений, паприка мелена)
  • Сіль - За смаком
шинка домашня в ветчінніце - фото крок 1
Насамперед нам потрібно приготувати фарш, найкраще тут взяти суміш свинини, яловичини і птиці, щоб шинка вийшла соковита. Додаємо у фарш подрібнену цибулю, яйце, спеції і сіль за смаком, а також заздалегідь замочений за інструкцією желатин, ретельно все перемішуємо.
шинка домашня в ветчінніце - фото крок 2
Тепер збираємо ветчінніцу, як це написано в інструкції, і застилає її рукавом для випічки, викладаємо фарш в рукав і гарненько його утрамбовуємо.
шинка домашня в ветчінніце - фото крок 3
Зав'язуємо рукав нитками, робимо в ньому пару невеликих проколів голкою для виходу пара.
шинка домашня в ветчінніце - фото крок 4
Накриваємо ветчінніцу кришкою і натягуємо пружини.
шинка домашня в ветчінніце - фото крок 5
Кладемо ветчінніцу в каструлю з водою і варимо шинку протягом 2 годин. Якщо вода не накриває ветчінніцу повністю, то через годину від початку варіння її слід перевернути на іншу сторону.
шинка домашня в ветчінніце - фото крок 6
Після закінчення двох годин ми акуратно витягаємо ветчінніцу з каструлі і ставимо її остигати, і тільки після того як вона повністю охолоне, її можна відкривати.
шинка домашня в ветчінніце - фото крок 7
Звичайно, процес приготування такої шинки досить довгий, але ж кінцевий продукт того варто. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти