Салат з курячими сердечками і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі пікантні, недорогі і нескладні в приготуванні салатики, тоді поповнити свою колекцію улюблених рецептів пропоную цим цікавим і дуже апетитним варіантом. Спробувати варто!
Хочу поділитися з вами домашнім варіантом, як приготувати салат з курячими сердечками і маринованої морквою. Якщо ви хочете заощадити час, можна купити готову морква по-корейськи, буде теж дуже смачно. Цей варіант хороший тим, що ви можете використовувати будь-які спеції, які вам до душі. Такий салатик чудово підійде в якості пікантної закуски на кожен день або на святковий стіл.
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Курячі сердечка - 250 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 2-3 Ст. Ложок
- Лавровий лист, перець, спеції - За смаком
1. Вимийте як слід сердечка під проточною водою.
2. Відправте їх в киплячу підсолену воду і відваріть до готовності. Для аромату в каструлю можна додати лавровий лист і запашний перець.
3. Паралельно приготуйте маринад, з'єднавши цукор, сіль, рослинне масло і невелика кількість води. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте спеції за смаком (можна для моркви по-корейськи).
4. Очистіть і натріть на тертці моркву.
5. У киплячий маринад додайте оцет, зніміть з вогню і влийте до моркви. Перемішайте як слід.
6. Туди ж додайте часник за смаком.
7. Очистіть і наріжте цибулину.
8. Викладіть в маринад.
9. Сердечка остудіть і наріжте.
10. Хвилин через 20-30, коли морква з цибулею промаринується, злийте зайву рідину і в салатник викладіть сердечка.
11. Перемішайте, дайте постояти ще хвилин 15 перед подачею, щоб сердечка просочилися смаком і ароматом моркви.
Смачного!
Смачного!