Салат з шлунками індички
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів субпродуктів є рецепт смачного і ситного салату зі шлунків індички. Салат в міру гострий, ситний і смачний. Підійде і на святковий стіл.
Такий салат можна приготувати з курячих шлунків, теж буде смачно. Просто індичі більший і більш м'ясисті. Маринований огірок можна замінити звичайним - солоним. Ну, а майонез я б не заміняла сметаною, він тут до місця. Не любите магазинний майонез, приготуйте домашній!
- Шлунки індички - 300 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Огірок маринований - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Шлунки індички помийте, видаліть жовті плівки, якщо вони є і розріжте на дві частини кожну половинку.
Нарізані шлунки складіть в каструлю і залийте водою.
Накрийте каструлю кришкою і варіть шлунки до м'якості 60-70 хвилин.
Моркву очистіть і наріжте соломкою. Викладіть в сковороду.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Додайте до моркви.
Налийте соняшникову олію і тушкуйте моркву з цибулею 15 хвилин, помішуючи.
Один великий маринований огірок дрібно наріжте і викладіть в салатник.
Додайте цибулю з морквою.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити. Дрібно наріжте і додайте в салат.
Варені шлунки індички дрібно наріжте, відправте в салатник.
Додайте подрібнений часник і майонез.
Салат посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте.
Відмінний, смачний салат готовий.