Рецепт Буряковий сік фото

Буряковий сік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок
Напої , Соки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Сік буряковий якщо п'єш - сотню років ти проживеш! В дійсності, буряковий сік - корисний напій, тому хоча б іноді варто його вичавлювати.

Опис приготування:

Буряковий сік сам по собі має досить специфічний і багатьом неприємний смак, тому краще вичавлювати буряковий сік з яблуком. Для його приготування вам знадобиться соковижималка.

1. Сирий буряк очистити і нарізати на 4-6 частин.

2. Яблука добре вимити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину.

3. Кладемо буряк і яблука в соковижималку і вичавлюємо з них сік. Якщо соковижималки у вас немає - можна зробити те ж саме за допомогою блендера.

4. Отриманий буряковий сік віджимаємо через марлю або сито, м'якоть видаляємо, і тільки сік - подаємо до столу.

Будьте здорові!


  • Буряк - 4 штуки
  • Яблуко - 2 штуки
Буряковий сік сам по собі має досить специфічний і багатьом неприємний смак, тому краще вичавлювати буряковий сік з яблуком. Для його приготування вам знадобиться соковижималка.

1. Сирий буряк очистити і нарізати на 4-6 частин.

2. Яблука добре вимити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину.

3. Кладемо буряк і яблука в соковижималку і вичавлюємо з них сік. Якщо соковижималки у вас немає - можна зробити те ж саме за допомогою блендера.

4. Отриманий буряковий сік віджимаємо через марлю або сито, м'якоть видаляємо, і тільки сік - подаємо до столу.

Будьте здорові!

Схожі рецепти