Буряковий сік
(покроковий рецепт з фото)
Сік буряковий якщо п'єш - сотню років ти проживеш! В дійсності, буряковий сік - корисний напій, тому хоча б іноді варто його вичавлювати.
Буряковий сік сам по собі має досить специфічний і багатьом неприємний смак, тому краще вичавлювати буряковий сік з яблуком. Для його приготування вам знадобиться соковижималка.
1. Сирий буряк очистити і нарізати на 4-6 частин.
2. Яблука добре вимити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину.
3. Кладемо буряк і яблука в соковижималку і вичавлюємо з них сік. Якщо соковижималки у вас немає - можна зробити те ж саме за допомогою блендера.
4. Отриманий буряковий сік віджимаємо через марлю або сито, м'якоть видаляємо, і тільки сік - подаємо до столу.
Будьте здорові!
- Буряк - 4 штуки
- Яблуко - 2 штуки
1. Сирий буряк очистити і нарізати на 4-6 частин.
2. Яблука добре вимити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину.
3. Кладемо буряк і яблука в соковижималку і вичавлюємо з них сік. Якщо соковижималки у вас немає - можна зробити те ж саме за допомогою блендера.
4. Отриманий буряковий сік віджимаємо через марлю або сито, м'якоть видаляємо, і тільки сік - подаємо до столу.
Будьте здорові!