Рецепт Морквяно-яблучний салат фото

Морквяно-яблучний салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Харчування має бути корисне і смачне. Дуже складно поєднати ці якості. Цей салат можна зробити з майонезом, з йогуртом або зі сметаною. Розповім, як приготувати морквяно-яблучний салат.

Опис приготування:

Можна зробити салат з горіхами, з сухофруктами. Ви можете заправити його навіть рослинним маслом. Любіть солодкі страви? Тоді додайте мед, а якщо хочете зробити салат до гарніру, тоді змішайте його з заправкою з сметани і часнику. Його не потрібно наполягати, краще подавати відразу ж.

  • Морква - 3-4 штук
  • Яблука - 1 штука
  • Мигдаль - 1/4 склянки
  • Ізюм - 1/3 склянки
  • Кокосова стружка - За смаком
  • Яблучний оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Йогурт (крем) - 2/3 склянки
морквяно-яблучний салат - фото крок 1
1. Очистіть моркву і натріть її на тертці. Яблука наріжте невеликими кубиками. Змішайте яблука, морква, мигдаль, родзинки, жменьку кокосової стружки.
морквяно-яблучний салат - фото крок 2
2. Додайте яблучний оцет, мед і йогурт (сметану), перемішайте салатик.
морквяно-яблучний салат - фото крок 3
3. Подавайте блюдо відразу після приготування. Смачного!

Схожі рецепти