Морквяно-яблучний салат
(покроковий рецепт з фото)
Харчування має бути корисне і смачне. Дуже складно поєднати ці якості. Цей салат можна зробити з майонезом, з йогуртом або зі сметаною. Розповім, як приготувати морквяно-яблучний салат.
Можна зробити салат з горіхами, з сухофруктами. Ви можете заправити його навіть рослинним маслом. Любіть солодкі страви? Тоді додайте мед, а якщо хочете зробити салат до гарніру, тоді змішайте його з заправкою з сметани і часнику. Його не потрібно наполягати, краще подавати відразу ж.
- Морква - 3-4 штук
- Яблука - 1 штука
- Мигдаль - 1/4 склянки
- Ізюм - 1/3 склянки
- Кокосова стружка - За смаком
- Яблучний оцет - 0, 5 чайних ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Йогурт (крем) - 2/3 склянки
1. Очистіть моркву і натріть її на тертці. Яблука наріжте невеликими кубиками. Змішайте яблука, морква, мигдаль, родзинки, жменьку кокосової стружки.
2. Додайте яблучний оцет, мед і йогурт (сметану), перемішайте салатик.
3. Подавайте блюдо відразу після приготування. Смачного!