Рідка рисова каша
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок хочу запропонувати вам зварити ароматну і смачненьку кашу. Такий варіант чудово підійде не тільки для дітей, але і для дорослих, так що сміливо беріть на замітку рецепт!
Покажу вам, як приготувати рідку рисову кашу з цукром і корицею. Втім, ви завжди можете в якості підсолоджувача використовувати мед, наприклад, а корицю замінити ваніллю. Цей рецепт вимагає досить великої кількості молока. Щоб трохи його заощадити, можна зварити рис на воді, а після влити пару стаканів молока і проварити ще хвилин 5, буде нічим не гірше!
- Мал - 1 Склянка
- Молоко - 4.5-5 склянки
- Цукор і кориця - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
1. У велику каструлю влийте молоко.
2. Додайте за смаком цукор.
3. Всипте промитий заздалегідь і обсушенний рис. Доведіть до кипіння.
4. Всипте трохи кориці.
5. Зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте хвилин 15-20 до готовності рису. Час залежить від того, наскільки розварену кашу ви віддаєте перевагу.
6. Ось така рідка рисова каша вийшла. Смачного!