Рецепт Рідка пшенична каша фото

Рідка пшенична каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Пшоно і пшениця
Вагітним і годуючим
Для дітей , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Рідка кашка з пшеничної крупи сподобається дорослим і дітям. Ідеально підходить для сімейного сніданку. Готується просто, впорається навіть починаюча господиня. 10 хвилин - і блюдо на столі.

Опис приготування:

Для більший легкості можна змішати молоко з водою в рівних пропорціях. У готову кашу можна додати масло, ягоди і шматочки фруктів.

  • Крупи пшеничні - 1/4 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
рідка пшенична каша - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
рідка пшенична каша - фото крок 2
Крупу промийте, викладіть в сотейник. Додайте сіль, цукор.
рідка пшенична каша - фото крок 3
Залийте молоком.
рідка пшенична каша - фото крок 4
Доведіть до кипіння. Варіть на невеликому вогні постійно помішуючи 7-8 хвилин.
рідка пшенична каша - фото крок 5
Каша готова. Смачного!

Схожі рецепти