Рідка пшоняна каша 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачний сніданок або вечерю - це все про рецепт, як приготувати рідку пшоняну кашу. Ви можете зробити її з молоком (в тому числі соєвим), з водою або м'ясним бульйоном, як вам більше подобається.
Якщо використовуєте молоко, то краще підсолодити кашу. А якщо готуєте з водою або на бульйоні, то можете додати ще і шматочки м'яса. Каша приємно обволікає стінки шлунка, тому її можна приготувати при захворюваннях шлунка, а також для дітей. Кашу подають до столу гарячою, прикрасивши горіхами.
- Молоко - 350 мілілітрів
 - Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
 - Пшоняна каша - 1 Склянка
 - Мед - 1-2 чайних ложок
 - Кленовий сироп - 1 Чайна ложка
 - Обкладинка - 1 щіпка
 - Горіхи - За смаком(fistashki, мигдаль)
 - Пластівці кокосового горіха - За смаком
 

1. Промийте пшоно і викладіть в сотейник з киплячою водою (з 1 склянки каші візьміть 2 склянки води). Варіть до випаровування води, потім перекладіть кашу в миску.

2. У каструлю налийте молоко, додайте мед, кленовий сироп, екстракт ванілі, корицю і 1 чайну ложку пластівців кокосового горіха, перемішайте і додайте відварну кашу.

3. Варіть на слабкому вогні після закипання 10 хвилин до утворення густої маси.

4. Фісташки можете обсмажити на сковороді, а перед подачею наріжте їх крупно.

5. Зніміть каструлю з вогню і розкладіть кашу по тарілках, прикрасьте горіхами і пластівцями кокосового горіха. Подавайте відразу до столу, поки каша ще гаряча.