Рецепт Глазур для паски рідка фото

Глазур для паски рідка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви прихильник традиційних рецептів для свята Пасхи, то вам буде корисний і мій. Сьогодні я розповім про те, як приготувати глазур для паски рідку. Простий і швидкий варіант.

Опис приготування:

Такий вид глазурі або помадки навіть називають"Королівської" . Хоча для її варіння потрібно всього три звичайних складових і кілька хвилин зусиль. Підійде глазур для змащування всіх видів пасок або інший простий випічки. Смак досить універсальний і не перебиває увагу з самого тіста.

  • Цукор - 200 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
глазур для паски рідка - фото крок 1
Цукор з водою доведіть до кипіння в сотейнику, варіть протягом 5 хвилин.
глазур для паски рідка - фото крок 2
Сотейник переставте в холодну воду, влийте лимонний сік. Помішуйте протягом 4-х хвилин.
глазур для паски рідка - фото крок 3
Як тільки глазур стане білою, її вже можна виливати на паску. Приємною дегустації!

Схожі рецепти