Глазур для паски рідка
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви прихильник традиційних рецептів для свята Пасхи, то вам буде корисний і мій. Сьогодні я розповім про те, як приготувати глазур для паски рідку. Простий і швидкий варіант.
Такий вид глазурі або помадки навіть називають "королівської" . Хоча для її варіння потрібно всього три звичайних складових і кілька хвилин зусиль. Підійде глазур для змащування всіх видів пасок або інший простий випічки. Смак досить універсальний і не перебиває увагу з самого тіста.
- Цукор - 200 грам
- Вода - 120 мілілітрів
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
Цукор з водою доведіть до кипіння в сотейнику, варіть протягом 5 хвилин.
Сотейник переставте в холодну воду, влийте лимонний сік. Помішуйте протягом 4-х хвилин.
Як тільки глазур стане білою, її вже можна виливати на паску. Приємною дегустації!