Глазур для паски без цукрової пудри
(покроковий рецепт з фото)
Будь паску повинен бути прикрашений до столу, інакше весь його вигляд вже не буде таким урочистим, як повинен бути. В такому випадку на допомогу приходять спеціальні рецепти глазурі.
Пропоную вам один з таких рецептів. Він описує, як приготувати глазур для паски без цукрової пудри. Досить простий в приготуванні десерт дуже вдало прикрасить ваш паску. Глазур добре буде триматися, адже в її склад входить желатин. Також вона не буде кришитися при розрізанні випічки.
- Цукор - 100 грам
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Желатин - 0, 5 чайних ложки
Желатин розведіть в одній столовій ложці кип'яченої холодної води. Витримайте його той час, яке зазначено в інструкції на упаковці.
У каструлі розведіть що залишилася воду з цукром. Доведіть до кипіння, помішуючи. Потім введіть желатин і вимкніть. Розмішайте.
Остудіть глазур, помішуючи. Потім збийте міксером і одразу наносите на паску.