Рецепт Глазур для паски без цукрової пудри фото

Глазур для паски без цукрової пудри
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Лимон , Желатин
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Будь паску повинен бути прикрашений до столу, інакше весь його вигляд вже не буде таким урочистим, як повинен бути. В такому випадку на допомогу приходять спеціальні рецепти глазурі.

Опис приготування:

Пропоную вам один з таких рецептів. Він описує, як приготувати глазур для паски без цукрової пудри. Досить простий в приготуванні десерт дуже вдало прикрасить ваш паску. Глазур добре буде триматися, адже в її склад входить желатин. Також вона не буде кришитися при розрізанні випічки.

  • Цукор - 100 грам
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Желатин - 0, 5 чайних ложки
глазур для паски без цукрової пудри - фото крок 1
Желатин розведіть в одній столовій ложці кип'яченої холодної води. Витримайте його той час, яке зазначено в інструкції на упаковці.
глазур для паски без цукрової пудри - фото крок 2
У каструлі розведіть що залишилася воду з цукром. Доведіть до кипіння, помішуючи. Потім введіть желатин і вимкніть. Розмішайте.
глазур для паски без цукрової пудри - фото крок 3
Остудіть глазур, помішуючи. Потім збийте міксером і одразу наносите на паску.

Схожі рецепти