Рецепт Глазур для паски без цукрової пудри фото

Глазур для паски без цукрової пудри
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Лимон, Желатин
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Глазур

Будь паску повинен бути прикрашений до столу, інакше весь його вигляд вже не буде таким урочистим, як повинен бути. В такому випадку на допомогу приходять спеціальні рецепти глазурі.

Пропоную вам один з таких рецептів. Він описує, як приготувати глазур для паски без цукрової пудри. Досить простий в приготуванні десерт дуже вдало прикрасить ваш паску. Глазур добре буде триматися, адже в її склад входить желатин. Також вона не буде кришитися при розрізанні випічки.

  • Цукор - 100 грам
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Желатин - 0, 5 чайних ложки
глазур для паски без цукрової пудри - фото крок 1
Желатин розведіть в одній столовій ложці кип'яченої холодної води. Витримайте його той час, яке зазначено в інструкції на упаковці.
глазур для паски без цукрової пудри - фото крок 2
У каструлі розведіть що залишилася воду з цукром. Доведіть до кипіння, помішуючи. Потім введіть желатин і вимкніть. Розмішайте.
глазур для паски без цукрової пудри - фото крок 3
Остудіть глазур, помішуючи. Потім збийте міксером і одразу наносите на паску.

Схожі рецепти