Рецепт Глазур для паски апельсинова фото

Глазур для паски апельсинова
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Великдень - найсвітліше свято християн. Кожна господиня пече святковий паску, а наш рецепт підкаже, як приготувати глазур для паски апельсинову, ароматну і смачну. Спробуйте!

Опис приготування:

Така глазур виходить дуже цікавою, з кислинкою. Щоб надати їй насичений апельсиновий колір, можна використовувати харчовий барвник (так буде не тільки смак апельсина, а й його колір). Для приготування глазурі знадобляться: цукор або цукрова пудра, апельсин, вода, лимонна кислота. Починаємо готувати.


  • Цукор або цукрова пудра - 250 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Вода - 2 чайних ложки
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
1
У миску насипаємо цукор (краще брати цукрову пудру, вона буде швидше розчинятися) і лимонну кислоту на кінчику ножа.
2
Апельсин моєму, розрізаємо на дві частини і з кожної вичавлюємо сік (можна вручну або за допомогою соковижималки).
3
Додаємо три чайні ложки апельсинового соку в миску з цукровою пудрою.
4
Додаємо холодну воду в миску і ретельно перемішуємо всю суміш.
5
Беремо міксер або віночок і збиваємо густу масу, щоб не було грудочок.
6
Готову глазур зберігаємо в чистій сухій банку або використовуємо відразу.
Якщо здається, що глазур недостатньо густа, підсушують її в мікрохвильовій печі або духовці.

Схожі рецепти