Глазур для паски апельсинова
(покроковий рецепт з фото)
Великдень - найсвітліше свято християн. Кожна господиня пече святковий паску, а наш рецепт підкаже, як приготувати глазур для паски апельсинову, ароматну і смачну. Спробуйте!
Така глазур виходить дуже цікавою, з кислинкою. Щоб надати їй насичений апельсиновий колір, можна використовувати харчовий барвник (так буде не тільки смак апельсина, а й його колір). Для приготування глазурі знадобляться: цукор або цукрова пудра, апельсин, вода, лимонна кислота. Починаємо готувати.
- Цукор або цукрова пудра - 250 грам
- Апельсин - 1 штука
- Вода - 2 чайних ложки
- Лимонна кислота - 1 щіпка
1
У миску насипаємо цукор (краще брати цукрову пудру, вона буде швидше розчинятися) і лимонну кислоту на кінчику ножа.
2
Апельсин моєму, розрізаємо на дві частини і з кожної вичавлюємо сік (можна вручну або за допомогою соковижималки).
3
Додаємо три чайні ложки апельсинового соку в миску з цукровою пудрою.
4
Додаємо холодну воду в миску і ретельно перемішуємо всю суміш.
5
Беремо міксер або віночок і збиваємо густу масу, щоб не було грудочок.
6
Готову глазур зберігаємо в чистій сухій банку або використовуємо відразу.
Якщо здається, що глазур недостатньо густа, підсушують її в мікрохвильовій печі або духовці.
Якщо здається, що глазур недостатньо густа, підсушують її в мікрохвильовій печі або духовці.