Кольорова глазур для паски
(покроковий рецепт з фото)
Кольорова глазур - це завжди святково, незвично, яскраво і вона без сумніву привертає увагу і погляди! А якщо глазур зроблена на основі натуральних соків - це взагалі величезний плюс! готуємо?
Як ви вже здогадалися, ягоди для рецепта можна брати абсолютно будь-які за смаком і кольором і абсолютно не важливо - заморожені чи ні! головне, щоб вони були смачні і давали яскравий сік! Як приготувати кольорову глазур для паски, розповім в покроковому рецепті.
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 6 Ст. Ложок
- Желатин харчовий - 2 чайних ложки (швидкорозчинний)
- Ягоди - 50 грам (будь-які, можна трохи більше або менше)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. З ягід у мене лохина і брусниця. Якщо ягоди заморожені, то їх потрібно розморозити, щоб було зручно видавити сік.
Швидкорозчинний желатин беріть тільки хорошої якості. Залийте його 2 ст.Л. Води.
Цукор нагрійте на повільному вогні з 4 ст.Л. Води до повного розчинення, постійно помішуйте. Варити його не потрібно! просто розчинити.
Вилийте желатин в цукрову масу і збивайте міксером 4-5 хвилин до білої маси! Це готова біла глазур без яєчного білка. Її теж можна використовувати для покриття пасок. Але наша мета - кольорова глазур!
За допомогою сита видавіть з ягід сік. Кожен вид ягід - окремо.
Розділіть білу масу на 2 або 3 частини. Можна все забарвити або залишити ще білу. Додайте в кожну частину сік і знову збийте. Вийде ось така краса з чудовим смаком ягід. Глазурі потрібно дати охолонути, потім, глазур'ю кімнатної температури покрити паски. Можна на декілька шарів, для яскравості. Потім відразу ж присипте прикрасою.
Смачного!