Рецепт Кольорова глазур для паски фото

Кольорова глазур для паски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Цукор
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Солодке , Глазур
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Кольорова глазур - це завжди святково, незвично, яскраво і вона без сумніву привертає увагу і погляди! А якщо глазур зроблена на основі натуральних соків - це взагалі величезний плюс! готуємо?

Опис приготування:

Як ви вже здогадалися, ягоди для рецепта можна брати абсолютно будь-які за смаком і кольором і абсолютно не важливо - заморожені чи ні! головне, щоб вони були смачні і давали яскравий сік! Як приготувати кольорову глазур для паски, розповім в покроковому рецепті.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Желатин харчовий - 2 чайних ложки (швидкорозчинний)
  • Ягоди - 50 грам (будь-які, можна трохи більше або менше)
кольорова глазур для паски - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. З ягід у мене лохина і брусниця. Якщо ягоди заморожені, то їх потрібно розморозити, щоб було зручно видавити сік.
кольорова глазур для паски - фото крок 2
Швидкорозчинний желатин беріть тільки хорошої якості. Залийте його 2 ст.Л. Води.
кольорова глазур для паски - фото крок 3
Цукор нагрійте на повільному вогні з 4 ст.Л. Води до повного розчинення, постійно помішуйте. Варити його не потрібно! просто розчинити.
кольорова глазур для паски - фото крок 4
Вилийте желатин в цукрову масу і збивайте міксером 4-5 хвилин до білої маси! Це готова біла глазур без яєчного білка. Її теж можна використовувати для покриття пасок. Але наша мета - кольорова глазур!
кольорова глазур для паски - фото крок 5
За допомогою сита видавіть з ягід сік. Кожен вид ягід - окремо.
кольорова глазур для паски - фото крок 6
Розділіть білу масу на 2 або 3 частини. Можна все забарвити або залишити ще білу. Додайте в кожну частину сік і знову збийте. Вийде ось така краса з чудовим смаком ягід. Глазурі потрібно дати охолонути, потім, глазур'ю кімнатної температури покрити паски. Можна на декілька шарів, для яскравості. Потім відразу ж присипте прикрасою.
кольорова глазур для паски - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти