Глазур для паски густа
(покроковий рецепт з фото)
В даному рецепті ви прочитаєте про те, як приготувати глазур для паски густу. Напевно, багато хто знає цей варіант, адже він вважається класичним і простим. А ще він займає всього пару хвилин.
Але я все ж нагадаю, як її зробити, щоб вийшла потрібна консистенція. Мені вона більше подобається, ніж рідка. Виглядає більш урочисто. Після нанесення на випічку глазур почне тверднути. Приблизно через годину паску можна буде подавати. Щасти вам готування!
- Цукрова пудра - 250 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Яєчний білок - 1 штука
Білок збийте до стійких піків.
Потім введіть в білки цукрову пудру порціями, продовжуючи збивати.
Додайте ванільний цукор і ще раз збийте. Глазур готова!