Рецепт Глазур для паски густа фото

Глазур для паски густа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

В даному рецепті ви прочитаєте про те, як приготувати глазур для паски густу. Напевно, багато хто знає цей варіант, адже він вважається класичним і простим. А ще він займає всього пару хвилин.

Опис приготування:

Але я все ж нагадаю, як її зробити, щоб вийшла потрібна консистенція. Мені вона більше подобається, ніж рідка. Виглядає більш урочисто. Після нанесення на випічку глазур почне тверднути. Приблизно через годину паску можна буде подавати. Щасти вам готування!

  • Цукрова пудра - 250 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Яєчний білок - 1 штука
глазур для паски густа - фото крок 1
Білок збийте до стійких піків.
глазур для паски густа - фото крок 2
Потім введіть в білки цукрову пудру порціями, продовжуючи збивати.
глазур для паски густа - фото крок 3
Додайте ванільний цукор і ще раз збийте. Глазур готова!

Схожі рецепти