Густа манна каша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви до цих пір не любите манну кашу, то ви просто не вмієте її готувати. Адже найважливіше - це зробити правильну текстуру, яка і стане запорукою успішного страви. Читайте і вчіться!
Прочитайте про те, як приготувати густу манну кашу без грудочок. Вона буде в міру солодкої, а тому до неї ідеально підійде варення або повидло. Мої діти також люблять ягоди і банани на додаток. З таким рецептом ви завжди зможете ситно нагодувати всю сім'ю на сніданок або полуденок.
- Манна крупа - 1 Склянка
- Молоко - 3 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Спочатку крупу перемішайте з цукром і сіллю.
У каструлі доведіть молоко до кипіння. Потім в нього акуратно всипте манку.
Варіть кашу на повільному вогні протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.
Подавайте густу манну кашу з улюбленим доповненням. Смачного!