Рідка манна каша
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати рідку манну кашу без грудочок - завдання не з легких, але якщо знати правильні пропорції і деякі секрети, то приготувати манну кашу дитині не складе труднощів! Будьте впевнені!
У моєї дитини манка - улюблені ласощі. Незважаючи на те, що вона не корисна і багато хто не радять взагалі готувати манку, я не можу відязикатися від неї. Адже це так смачно! Іноді я готую манну кашу з цукром і додаю в тарілку вершкове масло, а іноді я готую без цукру, тоді в тарілку кладу ложку меду або варення, а іноді поливаю сиропом або згущеним молоком. Спробуйте і ви!
- Молоко - 2 склянки
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Олія - 10 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Молоко влийте в каструлю, всипте необхідну кількість цукру. Я додаю не більш 1/2 столової ложки на 1 стакан молока.
Коли молоко закипить (не пропустіть цей момент! ) зменшіть вогонь, ложкою водите в молоці по колу, щоб вийшла воронка. У цю воронку тонкою цівкою всипати манку. Таким способом вона рівномірно розподілиться в молоці і грудочок НЕ буде 100%!
Варіть манну кашу на повільному вогні приблизно хвилину і вимикайте вогонь. Якщо вам здається, що каша вийшла занадто рідкою, не лякайтесь, під час охолодження вона буде трохи загусати.
Манну кашу я люблю подавати з вершковим маслом, але можна також доповнити її медом, варенням або будь-яким сиропом. Смачного!