Рецепт Глазур для паски без яєць фото

Глазур для паски без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Желатин
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Глазур для паски без яєць - хороший вихід для людей, яким протипоказані яйця. Приготувати таку глазур можна на основі желатину і молока. І сьогодні я детально розповім, як це зробити.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати глазур для паски без яєць. Висохши, вона виходить матовою і однорідної. Якщо хочете додатково чимось прикрасити випічку, раджу прикраси наносити, поки глазур не встигла подсхонуть. Інакше буде дуже складно. Світлої вам Великодня!

  • Желатин - 5 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цукор - 175 грам
глазур для паски без яєць - фото крок 1
Желатин залийте половиною холодного молока і відставте для набухання.
глазур для паски без яєць - фото крок 2
Час, що залишився молоко з'єднайте з цукром. Нагрійте до повного розчинення цукру.
глазур для паски без яєць - фото крок 3
Додайте набряклий желатин, розмішайте і збийте міксером протягом 3-4 хвилин. Глазур побіліє і збільшиться вдвічі.
глазур для паски без яєць - фото крок 4
Глазур остудіть трохи, теплою нанесіть її на паску.

Схожі рецепти