Глазур для паски без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Глазур для паски без яєць - хороший вихід для людей, яким протипоказані яйця. Приготувати таку глазур можна на основі желатину і молока. І сьогодні я детально розповім, як це зробити.
Подивіться, як приготувати глазур для паски без яєць. Висохши, вона виходить матовою і однорідної. Якщо хочете додатково чимось прикрасити випічку, раджу прикраси наносити, поки глазур не встигла подсхонуть. Інакше буде дуже складно. Світлої вам Великодня!
- Желатин - 5 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукор - 175 грам
Желатин залийте половиною холодного молока і відставте для набухання.
Час, що залишився молоко з'єднайте з цукром. Нагрійте до повного розчинення цукру.
Додайте набряклий желатин, розмішайте і збийте міксером протягом 3-4 хвилин. Глазур побіліє і збільшиться вдвічі.
Глазур остудіть трохи, теплою нанесіть її на паску.